Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Daniel Norberg ny programledare för Bingolotto

13 apr, 2023 
Bingolotto
Stefan Odelberg har tackat för sig, och nu lämnar han över stafettpinnen till Mumbo jumbo-programledaren Daniel Norberg som tar över Bingolotto.
Annons
Se Lotta Engbergs stilresa genom årenBrand logo
Se Lotta Engbergs stilresa genom åren

Nästa höstsäsong av Bingolotto börjar den 27 augusti i år. Mycket kommer att vara som tidigare: vinster kommer att delas ut, gäster kommer till studion och Lotta Engberg kommer att leda programmet.

Men det blir också en stor förändring. Stefan Odelberg, som lett programmet med Engberg i tre säsonger, slutar.

“I 3 år har jag haft förmånen att få vara ansiktet utåt för Sveriges föreningsliv och jag har älskat varje sekund. Jag hade gärna fortsatt men ett avtal är ett avtal och när det är genomfört till sommaren så är det slut”, skriver han på Instagram och blickar tillbaka på åren som varit:

“Idag känner jag mig superstolt över att ha fått programleda Bingolotto med grymma resultat för föreningslivet. Detta igenom en pandemi, ett 30 års jubileum och inte minst senaste årets uppesittarkväll som jag gjorde tillsammans med Lotta där vi lyckades sätta svenskt historiskt spelrekord och flest antal sålda lotter till ett program i Bingolottos historia.”

Annons

Daniel Norberg om Lotta Engberg: “Största vinsten”

Odelbergs ersättare kommer inte vara helt obekant för Bingolottos tittare. Daniel Norberg har tidigare varit med och programlett nyårskvällen tillsammans med Lotta Engberg, sin föregångare och Sarah Dawn Finer.

Han har också varit gäst flera gånger.

“Färgfemman, bilen eller ny lott - absolut! Men att få programleda Bingolotto (och dessutom tillsammans med Lotta Engberg) måste väl vara den största bingovinsten av dem alla? Det här blir kul! Tar över programmet till hösten och framåt”, skriver Mumbo jumbo-programledaren på Instagram.

Lotta Engbergs ord om Daniel Norberg

Förutom TV4:s underhållningsprogram har Daniel Norberg gjort mellanakter i Melodifestivalen, varit med i Let's dance och vunnit den första säsongen av Masked singer.

Han har också en Youtube-kanal där han lägger upp sketcher och parodier.

Och Lotta Engberg verkar vara nöjd med sin nya programledarkollega.

– Efter tre magiska år med Stefan hälsar jag nu Daniel varmt välkommen in i bingofamiljen, säger hon i ett pressmeddelande.

Foto: TT, Mathias Otterberg

Annons