Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Meghan Markle och prins Harry har fått sitt andra barn

06 jun, 2021 
Meghan Markle och prins Harry har fått sitt andra barn.
tt
Bebislycka hos prins Harry och Meghan Markle! På söndagen meddelades att paret blivit föräldrar till sitt andra barn – en liten dotter. Samtidigt avslöjas vad flickan ska heta, skriver Aftonbladet.
Annons
Meghan Markle och prins Harry har fått en dotterBrand logo
Meghan Markle och prins Harry har fått en dotter

På alla hjärtans dag berättade Meghan Markle och prins Harry att de väntar sitt andra barn tillsammans. I samband med att nyheten släpptes delades också en fin bild där hertiginnan av Sussex ligger i sin makes knä, med en utputande gravidmage.

– Vi kan bekräfta att Archie kommer att bli en storebror. Hertigen och hertiginnan av Sussex är överlyckliga över att vänta sitt andra barn, berättade en talesperson för paret.

Och den lyckan är lätt att förstå, inte minst med tanke på det missfall som Meghan Markle drabbades av. Om det berättade hon i en hyllad text i New York times förra hösten.

”Det var en julimorgon som började lika vanligt som någon annan dag”, skriver Meghan och fortsätter:

”Efter att ha bytt blöja kände jag en skarp kramp. Jag föll på golvet med honom i armarna och nynnande en vaggvisa för att hålla oss båda lugna, den glada melodin var en skarp kontrast till min känsla av att något inte stämde. Jag visste, när jag grep om mitt förstfödda barn, att jag tappade mitt andra.”

Annons

Prins Harrys och Meghan Markles lycka över dottern

Sonen Archie föddes 6 maj 2019 i London, och har nu alltså fått ett syskon. Och i den omtalade intervjun med Oprah Winfrey berättade paret att det är en syster som han ska få.

– Att både få ha en kille och en tjej, vad mer kan man begära, slog prins Harry fast i intervjun och sa att efter den lilla flickans födsel nu i sommar är det slut på barnagörandet.

– Jag är så tacksam, inför vilket barn som helst. Men att få både en son och en dotter... nu har vi skapat oss en familj och det är vi fyra, sade prins Harry.

Första rapporten om nyfödda barnet

Och visst blev det en liten flicka! På söndagen rapporterade internationella medier som Aftonbladet nu hänvisat till, att parets dotter kommit till världen. Samtidigt får vi veta att flickans namn är Lilibet Diana Montbatten-Windsor. Hon döps därmet alltså efter Harrys framlidne mor prinsessan Diana.

Lilibet Diana föddes på fredagen på Santa Barbara Cottage Hospital i Kalifornien, skriver Aftonbladet med hänvisning till NBC. Både mor och dotter uppges må bra.

Stort, stort grattis!

Källa: Aftonbladet

Foto: TT

Meghan Markle - 10 gravid-looks att inspireras avBrand logo
Meghan Markle - 10 gravid-looks att inspireras av
Annons