Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Mariette Hansson har gift sig i hemlighet med Isabelle Grönqvist

08 nov, 2021 
Mariette Hansson har gift sig i hemlighet med Isabelle Grönqvist
Mariette Hansson och Isabelle Grönqvist har gift sig.
Nu berättar artisten om den hemliga vigseln – och de kommande kärleksfesterna.
Annons
5 kändispar som gift sig i hemlighetBrand logo
5 kändispar som gift sig i hemlighet

För lite mer än ett år sedan berättade Mariette Hansson att flickvännen Isabelle Grönqvist hade friat. Och förlovningen var minst sagt ambitiös och utformad som en skattjakt.

”Igår låg där ett A4-papper i köket. Jag har fått ledtrådar de senaste veckorna i form av någon slags rebus av Isabelle, men jag var inte riktigt beredd på det här”, skrev artisten och berättade vidare att hon senare blev upphämtad av en bil och senare avsläppt vid samma herrgård som hon och Isabelle Grönkvist fick upp ögonen för varandra 6,5 år tidigare.

”Där sitter hon. Vacker som en dröm. Omringad av tända ljus och iklädd sin stiliga dubbelknäppta kostym. Det ligger en röd dagens lapp bredvid henne. Den jag inte hade fått på morgonen. Jag öppnar den med skakiga händer. ‘Får jag bli din fru?’”.

Annons

Kärleksfester istället för bröllop

Och det fick hon!

Nu har de nämligen gift sig med varandra.

”I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…”, skriver Mariette på Instagram och delar en vacker bild på sig och nyblivna hustrun.

Hon fortsätter:

”Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära & kära i många år framöver…”.

Mariette och Isabelles gravidlycka

I somras berättade paret att de väntar barn ihop.

”Lyckliga och tacksamma. Vi längtar så mycket efter Dig”, skrev Mariette Hansson på Instagram då.

De berättade senare att det är en liten son som de väntar på.

”Ett barn behöver trygghet, kärlek & förebilder - Inte titlar som enligt gamla normer symboliserat en familj.Vi är två mammor som skaffar barn. Det finns ingen pappa. Det finns däremot en donator som gjort det möjligt för oss att uppfylla vår dröm. Kärleken övervinner allt”, har de också skrivit på Instagram.

Isabelle Grönqvist har en dotter sedan tidigare, och Mariette beskriver sig som en stolt bonusmamma till henne.

Foto: TT/Instagram

Annons