Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Måns Möller efter utseende-kommentarerna: Tycker man ska få bestämma själv

25 maj, 2020 
mansmoller 16weeksofhell
I fyra månader har Måns Möller följt ett strikt kost- och träningsschema i utmaningen 16 weeks of hell, som sänds under namnet Den stora hälsoresan – från soffpropp till superkropp, hos D-play. Så här svarar han på kommentarerna kring sitt utseende på Instagram.
Annons

Komikern Måns Möller har fått många kommentarer om sitt utseende efter att han deltagit i programmet Den stora hälsoresan – från soffpropp till superkropp, på D-play. Det var efter att han lagt ut en bild på sitt ansikte på Instagram som följare började uttrycka oro om att Måns ”började se för smal ut” och att han skulle ta hand om sig.

Den stora hälsoresan – 16 weeks of hell

I programmet har Måns Möller och de andra deltagarna följt ett strikt kost- och träningsschema gjort av Tony Andersson – 16 weeks of hell. Programmet har fått kritik från olika håll, bland annat för att det kallas för en hälsoresa, när det snarare är en riktigt tuff träningsutmaning som det handlar om. När sista dagen på utmaningen kom skriver Måns Möller i ett inlägg på Instagram att:

”Jag kommer fortsätta ett tag till eftersom alla tycker att jag ska sluta.”

Han skriver också att träningen ger honom ett mål och motivation nu i corona-tider när jobb har ställts in och allt känns rörigt. Och att han är väl medveten om hur kosten och träningen påverkat hans kropp.

Annons

”Jag ser ju hur mitt ansikte ser ut jag är inte blind men det kommer ordna upp sig jag ska bara pusha lite till. Jag har mitt eget lilla mål.”

Träningen var tuff, men stora utmaningen var maten

Efter 112 dagars-utmaningen kommenterar Måns Möller programmet på Instagram:

”Sjukt stolt o glad över de andra deltagarna som fullföljt denna utmaning som var tuff för man fick ju inte äta som man ville! Träningen var oxå tuff men kändes inte lika krånglig. Det gällde ”bara” att få fram tiden för allt gymmande.”

Hela inlägget från Måns Instagram ser du här:

Det första inlägget, som väckte diskussionerna om kring hur Måns Möller egentligen mådde var en bild som Måns tagit på sig själv:

Efter inlägget på ansiktet skrev bland annat kvällstidningarna om följarnas oro kring hur Måns Möller såg ut efter att tränat hårt och ätit strikt. Måns svarade då i ett annat inlägg att:

”Då det är i tidningen om hur ”sjuk” jag ser ut så vill jag ändå visa att jag lever o att det är såklart en stor påfrestning för kroppen men jag tycker man ska få bestämma lite själv så länge man har kompetent folk omkring sig som har koll på ens hälsa. Allt annat kan ju såklart vara farligt och ohälsosamt.”

Annons

Måns Möller vill fullfölja utmaningen

Han skriver också att han litar på Tony Andersson, som coachat honom igenom 16 weeks of hell och att:

”Just nu bygger jag muskler o tightar till magen då jag är inne i den andra ”deffperioden” som är tuff eftersom jag inte får dricka O´boy eller äta min kära korvstroganoff. Om det är bra eller dåligt får man tycka vad man vill om, jag är fast besluten att visa att jag tar mig an utmaningen 110 %.”

Hela inlägget om hur Måns ser på utmaningen ser du här:

Foto: D-Play, Instagram

LÄS MER:

Martina Haag stoppas efter stora viktbråket i tv

Anders Öfvergårds stora oro efter drastiska viktraset

Hur mycket får man äta under 16 weeks of hell?

Hur tränar man under 16 weeks of hell?

Kost- och träningsutmaningen 16 weeks of hell blir tv-program

Den stora hälsoresan – kändisar antar tuff utmaning i tv

Annons