Magdalena Graaf svarar på ryktena om uppbrottet

Magdalena Graaf och Louie Marti
2:28

Efter reklamen: Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"

(2:28)

Slå på ljud

Magdalena Graaf och Louie Marti har varit väldigt öppna med sitt förhållande. Paret förlovade sig redan efter några månader – och i sociala medier har de delat med sig av sin kärlek till varandra.

Magdalena Graaf om ryktena kring att det är slut med Louie Marti

Men på sistone har det ryktats om fnurror på tråden, då paret slutat följa varandra på Instagram. Louie ska också har visat sig på Instagram utan förlovningsring. Frågan var om de gjort slut, eller blivit rejält osams.

Nu har båda kommenterat ryktena.

Så här skriver Magdalena i ett blogginlägg:

”Att man tar en paus kanske från Instagram om man tillfälligt är irriterade på varandra ÄR väl mycket sundare än att sitta som små gottande troll och leta efter människor som avföljer varandra. DET är för mig jävligt läskigt och alarmerade.”

”Vi är kära och mycket väl tillsammans. Ska nog mycket till att vi lämnar varandra. Ibland vill man inte bara ha varandras små trynen i flödet”.

Louie Marti: Magdalena är inte van vid att någon ryter ifrån

Och Louie berättar för Aftonbladet:

– Vi är tillsammans. Men Magdalena är inte van vid att någon ryter ifrån. Hon är van vid de söta stekarna på Östermalm hon har varit med förut. Jag är en kille som är gammeldags och jag älskar det här old school-tänket.

Om att han tagit av sig ringen säger han:

– Hon har sagt att jag tog av mig ringen när jag var på Stureplan. Det är långt ifrån sanningen. Bara för att jag inte har ringen på fingret på en bild på Instagram betyder det inte att vi inte älskar varandra. Jag älskar Magdalena mer än allt och tycker att hon är en fantastisk människa.

Även Magdalena Graaf säger till Aftonbladet att de är fortsatt tillsammans.

– Det är klart vi är ihop och vi älskar varandra.

Foto: TT