Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Lisa Nilssons lyxiga lantställe i skärgården

26 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Det är sommar och semestertider igen och några som njuter rejält är kändiseliten. På Instagram delar artisten Lisa Nilsson med sig av bilder av sitt vackra sommarställe i Stockholms skärgård.
Annons
6 saker du inte visste om Lisa NilssonBrand logo
6 saker du inte visste om Lisa Nilsson

Sommarens högsäsong är i full gång och alla njuter av värmen. Någon som mår lite extra bra under sin ledighet i sin sommaridyll är musikern och artisten Lisa Nilsson. På Instagram lägger hon upp bilder nästan varje dag från sitt lantställe i Stockholms skärgård.

”Varje slik stund - ett smultron på ens själsliga strå. Loj, är ordet för dagen, båtutflykt med div inköp dagsplanen. Håller hårt i återstående dagar innan bilkörning och konsertliv tar över igen”, skriver Lisa Nilsson till ett inlägg.


”Ovärderligt..”

Artisten har tidigare varit ute och rest under somrarna men nu verkar hon ha tagit lite välförtjänt ledighet ute i skärgården.

”Vindsus, Fåglar, Naturljud. Den korta fristen efter midsommar och före det påtagliga semesterutbrottet är det knappt ens båttrafik så här dags. Vänliga smekningar för sinnena. Ovärderligt”, har Lisa Nilsson skrivit till ett inlägg som hon postat den 2 juli.

Sångerskan har spenderat många somrar på ön i skärgården då flera i hennes familj har hus där. Sitt hus köpte hon redan 1993 och den lyxiga villan har nyligen renoverats och byggts om.

Annons

– Det är en fantastisk frihetskänsla att vara där, jag kan koppla av på ett annat sätt och tycker om att vara oåtkomlig. Jag har i samarbete med min arkitektvän Anders Frelin renoverat och byggt till huset jag köpte ensam 1993, samt byggt en Attefallsstuga. Hjärteprojektet har pågått i två år. Därute kan jag sitta och skriva – både låtar och i framtiden kanske även någon form av bok, vilket jag förstått att både fans och flera förlag önskar sig av mig, har Lisa berättat i en intervju med Allas.

Foto: TT, Instagram

Annons