Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Läs Jenny Strömstedts uppskattade inlägg om höstlovshetsen

01 nov, 2017 
AvIda Gustafsson
Jenny Strömstedt om höstlovshetsen.
På höstlovet är det många som reser bort med sina barn. Men det är minst lika många som inte gör det – i ett inlägg på instagram får de senare stöd av Jenny Strömstedt.
Annons

5 saker vi älskar med Jenny StrömstedtBrand logo
5 saker vi älskar med Jenny Strömstedt

Det är långt ifrån alla som kan åker iväg på semester på höstlovet. Det lyfter TV4-profilen Jenny Strömstedt i ett inlägg på Instagram genom att önska ”frid och glädje” till alla som är hemma på höstlovet.

Vänder sig till alla som är hemma under höstlovet

Med en bild på en husfasad skriver hon att inlägget vänder sig till alla som är kvar hemma på höstlovet. Hon vänder sig till de som jobbar på och ”sliter arslet av sig” för att få ihop en ledig dag för höstmys med familjen. Och som oroar sig för om barnen där hemma har ätit någon lunch eller hur många timmar de suttit framför datorn.

”Som sitter på bussen på väg hem och scrollar Instagram och ser bilder på familjer tillsammans i värmen eller i London och Paris och undrar hur de har tid och råd för de reser ju bort i jul också, och till påsk.”

Inlägget avslutas med att hon skriver att hon ska hem och läsa en bok ”Det heter läslov. Spelar det någon roll vem som läser?”

Flera av hennes följare tackar för inlägget och en av dem skriver:

”Tack, detta behövde jag läsa idag”

Läs hela inlägget här:

FOTO: IBL

Artikeln publicerades först på Femina.

Läs mer:

Många föräldrar har dåligt samvete i onödan

12 härliga saker att hitta på med barnen på höstlovet

Resa med barn – 7 smarta knep

Annons