Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Lars Lerin ansökte om skilsmässa från Junior Marques – ångrade sig

01 feb, 2021 
Lars Lerin ansökte om skilsmässa från Junior Marques – ångrade sig
Lars Lerin ansökte om skilsmässa från Junior Marques bara härom veckan men ångrade sig inom ett par dagar. Och med orden ”Det var ett misstag” vill han upphäva ansökan hos tingsrätten.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Lars Lerin ansökte om skilsmässa – drog tillbaka ansökan dagar senareBrand logo
Lars Lerin ansökte om skilsmässa – drog tillbaka ansökan dagar senare

Tidigare under dagen rapporterade Expressen att konstnären Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques, efter mer än elva år tillsammans går skilda vägar, detta visar de handlingar som tidningen plockat ut från Värmlands tingsrätt.

Strax efter kommer Aftonbladet med nya uppgifter – Lars Lerin skickade in skilsmässoansökan under torsdagen – men nu bara ett par dagar senare har han ångrat sig.

”Hej bästa domstol, Ursäkta- jag önskar återkalla ansökan om skilsmässa. Det var ett misstag ... ljus hälsning lars lerin”, skriver han i ett mejl till tingsrätten enligt Aftonbladet.

Tidningen har också pratat med Junior, som kommenterar det hela så här:

– Va? Vem säger det? Herregud, nej, vi mår bra här hemma. Vi hade bråkat lite för några dagar sedan men nu är vi vänner, säger han.

2020 var ett tufft år för paret

Vi vet att 2020 inte var det lättaste för paret, eftersom de på grund av pandemin inte kunde ses på flera månader.

Annons

Paret var nämligen på semester i Juniors hemland Braslien när coronapandemin slog till med full kraft. Konstnären hade hunnit åka tillbaka till Sverige då, men Junior och barnen var kvar i Brasilien – och fastnade där.

– Det var oroligt att ha dem på andra sidan jordklotet. Men Junior hade inte sådana väldiga symptom, så det gick lugnt till. På sätt och vis är det skönt nu, de har antikroppar och Junior kan gå och handla medan jag kan stanna hemma. Jag har klarat mig från viruset än så länge, säger Lars Lerin i en intervju med tidningen Expressen och berättar vidare att barnen tappade svenskan under sin tid där.

Lars Lerin vet att sorger går över

Lars Lerin och Junior gifte sig i augusti 2009. Och Lars Lerin har pratat mycket om känslor, att det finns toppar och dalar, bland annat under sitt program som julvärd i SVT berättade han:

– Jag vet en sak, allt förändrar sig med tiden. Att det inte finns någon sorg eller ångest som aldrig går över, för allt går över men allt tar sin tid. Rätt var det är så märker man att alla de där dagarna har gått, och allt känns annorlunda, sa han i programmet som även gästades av Junior.

Foto: Rebecka Uhlin/DN/TT

Annons