Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Laila Bagge nära att gå in i väggen: “Kroppen har lagt av och sagt ifrån”

07 jul, 2021 
Laila Bagge tittar bort från kameran.
Laila Bagge har under det senaste året snuddat vid den omtalade väggen. Något som har lett till bland annat en kollaps som resulterade i sjukhusbesök. Hon berättar nu om året som gått och vad som fått henne att klara sig.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Psykologen svarar: Så hjälper du din utbrända vänBrand logo
Psykologen svarar: Så hjälper du din utbrända vän

Det har varit ett tufft år för Laila Bagge, något som tog ut sin rätt redan i höstas då hon kollapsade på sitt badrumsgolv och bröt käken och förstörde tänderna. Därefter följde en hektisk vår. De var underbemannade på hennes jobb Rix FM, hon spelade in tv-serien Svenska powerkvinnor och samtidigt skadade sig sonen Liam vilket resulterade i flera sjukhusbesök.

För Expressen berättar Laila Bagge om det hektiska året.
– Man har bara 24 timmar på ett dygn. Jag sov kanske bara fyra timmar per natt. För att jag gick och la mig så sent för att jag släckte bränder. Både tv-inspelningen och radion gjorde att jag kom efter med annat, säger hon.

Hon berättar vidare om hur hennes kropp har påverkats fysiskt.
– Jag själv går ofta inte in i väggen mentalt, utan det är kroppen som lägger av. Det har varit ryggskott och jag svimmar lätt. Jag har känt att jag varit på bristningsgränsen, säger Laila Bagge.

Annons

Se ocksåLaila Bagges gamla körkortslärare drar tillbaka hennes körkort.

"Just nu befinner jag mig i ett lyckorus"

Trots det tuffa året så är Laila förhoppningsfull inför framtiden.
– Vi har fått in två nya kollegor på jobbet som börjar i augusti. Så här brukar det inte vara. Det händer inte ofta att allt, både privat och jobbmässigt, händer på en och samma gång, säger hon.

Redan nu verkar tillvaron ordna upp sig lite för Laila. Nyligen var medieprofilen på en välbehövlig semester på Gotland med pojkvännen Korosh Kananian och vännen Elin Härkönen, vilket verkat göra gott för Lailas mående.
– Jag känner att jag just nu befinner mig i ett lyckorus över att livet är så härligt. Det har varit en jobbig vår och jag har faktiskt inte mått så bra på grund av att jag har jobbat alldeles för mycket och känt att jag har varit nära att gå in i väggen. Det har varit mycket tårar och kroppen har lagt av och sagt ifrån, skriver hon på Instagram.

Mitt i all belastning har det varit en person som står stadigt och stöttat Laila, nämligen pojkvännen Korosh.
– Du får mig att känna mig så jävla älskad och stark. Efter snart 7 år så fattar jag inte att jag fortfarande kan ha samma pirriga känsla i magen när jag ser på dig, men det har jag och jag tror att mycket beror på att man inte tar varandra för givet, och hamnar i en vardag där man glömmer att uppvakta varandra, skriver hon på Instagram.

Annons