Kenza Zouitens gravidbesked – väntar tredje barnet

5 Saker du inte visste om Kenza
0:44

Efter reklamen: 5 Saker du inte visste om Kenza

(0:44)

Slå på ljud


Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic och maken tillika karateproffset Aleksandar Subosic gifte sig år 2017.

Några år senare skulle bloggprofilen avslöja att de väntade deras första gemensamma barn tillsammans. Något de både längtat efter länge. De hade nämligen genomgått en mycket tuff kamp för att bli gravida.

Under måndagen, den 5 december, avslöjade Kenza att hon bakar makarnas tredje barn i magen. Vilken lycka!

Magnus Ugglas dotter Emelie förlovad med Nisse Hallberg

Kenzas ärliga ord om tuffa kampen för att bli gravid

Innan äldsta sonen Nikola kom till världen öppnade influencern upp om kampen för att få bli mamma. Något som hon då uttryckte var otroligt påfrestande psykiskt, eftersom hon kände en ilska mot hennes kropp och dess oförmåga att genomföra ”det mest naturliga som finns”, alltså en graviditet.

Hon berättade om hur hon besökt gynekologer och fertilitetsläkare, som konstaterat att hon befann sig nära klimakteriet och med avsevärt lägre chanser att bli gravid, i alla fall utan hjälp av IVF-behandling. Vid tidpunkten var Kenza bara 26 år.

– Jag hade ingen aning om att man ens kunde hamna i klimakteriet så tidigt, uttryckte hon då i sociala medier.

Efter två misslyckade och påfrestande IVF-försök blev hon gravid på naturlig väg. Lyckan var total! Följarna firade profilens gravidlycka och tackade henne för att hon vågat berätta om kampen.

Se också: 5 kändispar du inte visste har barn ihop
0:38

Efter reklamen: Se också: 5 kändispar du inte visste har barn ihop

(0:38)

Slå på ljud

Kenza Zouitens gravidavslöjande – första orden om lyckan

I dag har Kenza och Aleksander två söner; Nikola och lillebror Danilo. Bröderna ska snart, i juni faktiskt, välkomna ett syskon ytterligare till skaran. Det avslöjar Kenza nu i ett inlägg på Instagram.

”Två uppspelta storebröder. Vi är så lyckliga över att kunna meddela att vi välkomnar vårt tredje barn i juni, om allt går bra”, skriver hon intill ett bildspel på henne och sönerna. De kramar mammas mage och tycks sannerligen vara glada över att få ett yngre syskon i sommar.

Det där tillägget ”om allt går bra”, vittnar om att hon inte tar lyckan för givet efter hennes tidigare erfarenheter. Stort grattis till hela familjen!

Se den urgulliga bilden här nedan:

Foto: Karin Törnblom/TT

Utvald läsning