Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Emelie Ugglas kärlekslycka – förlovad med Nisse Hallberg

05 dec, 2022 
Magnus Uggla, Emelie Uggla, Nisse Hallberg
I somras berättade Emelie Uggla och Nisse Hallberg att de var ett par.
Nu avslöjar komikern att de har förlovat sig.
Annons

Artisten Magnus Uggla har tre barn: Emelie, Agnes och Ruben. Äldsta dottern Emelie har han ihop med exet och fotomodellen Ann Furelid, och de två yngre barnen har han tillsammans med nuvarande hustrun Louise ”Lollo” Uggla.

10 saker du kanske inte visste om Magnus UgglaBrand logo
10 saker du kanske inte visste om Magnus Uggla

I somras gjorde Emelie Uggla klart att hon gått och blivit ihop med komikern och poddaren Nisse Hallberg.

”Klyschor är underskattade, hittar man sin pusselbit så hittar man. Tack för att du tog iväg oss till London. Aldrig haft så kul å fint på samma gång. Jag skrattar på alla bilder”, skrev hon på Instagram till en drös med bilder från resan.

Parets kärlekshyllningar

Och på sociala medier fortsätter paret att bedyra sin kärlek till varandra.

”Älskar dig å alla dina sidor ALLA! Grattis världens bästa vackraste å finaste människa på födelsedagen!”, skrev Uggla på Instagram när komikerpojkvännen fyllde 38 tidigare i år.

Annons

Och Nisse Hallberg besvarade hyllningen på sina kanaler.

”Du är det absolut bästa och finaste som hänt mig, du är supercool, jätteläskig, svinsnäll och det snyggaste jag vet. ÄLSKAR DIG”, skrev han när flickvännen fyllde år i november.

”Älskar dej som en galning”, svarar hon.

Förlovningsavslöjandet

I det senaste av snittet av podcasten Kafferepet, som han har tillsammans med Johanna Hurtig Wagrell och Albin Zorman Olsson, kommer det fram att paret tagit ett nytt steg i relationen.

– Ska du byta namn? Du är förlovad nu, säger Johanna Hurtig Wagrell och gratulerar när komikerkollegan presenterar sig som Nisse Uggla.

Senare under avsnittet refererar han till sin fästmö som sin ”soon to be wife”.

Nisse Hallberg är komiker, poddare och har setts i tv-program som Bäst i test.
Nisse Hallberg är komiker, poddare och har setts i tv-program som Bäst i test.

Emelie Uggla har tidigare varit ihop med Sverrir Gudnason som är känd från bland annat Borg, Gentlemen och Bränn alla mina brev. Under sin tid ihop fick de två barn: Salka och Sisi, och relationen exen emellan är alltjämt god.

– Det är en jätteskön familj, och Emelies mamma har nio barn. Det är så coolt, och så med alla respektive. Jag gillar när det är så där mycket, så kaotiskt. Emelie och jag har en bra relation, jag gillar hennes nya kille och hon min nya tjej. Det är bra för barnen också, att vi umgås, har Sverrir Gudnason sagt i en intervju med Hemtrevligt.

Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

Foto: TT

Annons