Artikeln innehåller reklamlänkar
Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Kärlek, sex och relationer – 11 böcker att fynda på bokrean

27 feb, 2019 
Relationsböcker att fynda på bokrean
Böcker får oss att bli mer förstående – både när det kommer till vår omgivning och oss själva. Här tipsar vi om utvecklande och intressant lektyr på temat relationer. Bäst av allt? Samtliga titlar hittar du på bokrean just nu.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Bokrean 2019 är i full gång – och för den lektyrintresserade är det ett ypperligt tillfälle att fynda läsvärdigt material inför våren och sommaren. I både bokaffärer och onlinebutiker kryllar det nämligen av nedsatta böcker i diverse genrer. Här är har vi listat elva rea-böcker på temat relationer – perfekt för den som vill utveckla sitt kärleksliv, komma igång och börja dejta – eller bara lära sig mer om sådant som hör människan till.

Böcker om kärlek, sex och relationer – på rea just nu

1. Ett jag vet säkert

Ett jag vet säkert av Oprah Winfrey

Den här boken är skriven av ingen mindre än Oprah Winfrey, och innehåller några av hennes mest tänkvärda krönikor inom ämnena glädje, tacksamhet, möjlighet och kraft. Perfekt för den som behöver en extra kick i vardagen – och vill hitta inspiration till att locka fram det bästa inom sig själv och sina relationer, samtidigt som man får inspiration till att leva livet fullt ut.

Annons

Läs mer och köp boken på rea här (reklamlänk)

2. Make it work: En guide till fungerande relationer

Make it work: En guide till fungerande relationer av Annika R Malmberg

Relationsboken Make it work är skriven av en av Sveriges mest populära föreläsare inom samarbete och kommunikation – Annika R Malmberg – och handlar om hur vi ska bete oss för att få våra viktigaste relationer i livet att fungera – trots att vi är väldigt olika. Boken är en enkel, underhållande och praktisk guide som passar alla.

Läs mer och köp boken på rea här (reklamlänk)

Annons

3. Fuckboy: Praktisk handbok i konsten att dejta

Fuckboy: Praktisk handbok i konsten att dejta av Cecilia Salamon

Behöver du hjälp för att komma igång och börja dejta? Med personliga och professionella tips peppar relationsexperten Cecilia Salamon både dig som drömmer om en relation och dig som bara dejtar för skojs skull. En rolig och lättsam bok om den moderna dejtingkulturen.

Läs mer och köp boken på rea här (reklamlänk)

4. Ryck upp mig! Om lyckopiller, kriser, vänskap och att våga prata om det

Ryck upp mig! Om lyckopiller, kriser, vänskap och att våga prata om det av Pillerpodden

Den här boken är skriven av Siri Strand och Emma Westas Rödin från den populära podcasten Pillerpodden. Boken handlar om att må dåligt och börja må bra, sprängfylld av konkreta verktyg, humoristisk distans och fasta hållpunkter. Passar både de som är drabbade av psykisk ohälsa och de som är anhöriga.

Annons

Läs mer och köp boken på rea här (reklamlänk)

5. You go girl: Att våga lämna kränkande kärleksrelationer

You go girl: Att våga lämna kränkande kärleksrelationer av Linda Newnham och Karin Nordlander

I den här boken vänder sig författarna Linda Newnham och Karin Nordlander till alla kvinnor som befunnit sig eller befinner sig i kränkande och destruktiva relationer. Som blivit slagna, förminskade – både fysiskt och mentalt. Boken kommer med igenkänning, förståelse och tröst, samtidigt som den är fylld med välbehövliga tips och råd, såsom en checklista till dig som har planer på att lämna.

Annons

Läs mer och köp boken på rea här (reklamlänk)

6. Alla får ligga

Alla får ligga av Henrik Fexeus

I boken Alla får ligga av Henrik Fexeus får både män och kvinnor ta del av viktiga verktyg för att nå framgång i att ragga. Med sina spetskunskaper i ickeverbal kommunikation, social manipulation och påverkan, har författaren listat 168 konkreta och praktiska tips på hur du blir bättre på att flirta.

Läs mer och köp boken på rea här (reklamlänk)

7. Vi måste prata: Lätta lösningar på svåra samtal

Vi måste prata: Lätta lösningar på svåra samtal av Elaine Eksvärd

I den här boken rankar retorikexpert Elaine Eksvärd våra tio värsta samtal i vardagen och ger retoriska lösningar på problemen. Med tydliga tips, knep och humor inspirerar hon till tryggare kommunikation – gällande allt från att göra slut till att förklara för chefen att de sexistiska skämten han drar inte är okej.

Annons

Läs mer och köp boken på rea här (reklamlänk)

8. Lilla boken om kamasutra

Lilla boken om kamasutra, tips om sexställningar

Här beskrivs 64 erotiska ställningar från den österländska kärlekstraditionen. Boken innehåller både fotografier och detaljerade instruktioner som tydligt förklarar hur man gör för att lyckas med ställningarna. Perfekt bok för de som vill addera lite extra spänning i sovrummet.

Läs mer och köp boken på rea här (reklamlänk)

9. Guiden till drömbröllopet

Guiden till drömbröllopet av Anna Thunel

Står du och din andra hälft inför ett stundande bröllop kan den här boken, skriven av Anna Thunell, hjälpa er på traven. Genom tips och råd, klassiska etikettsregler och modernt sunt förnuft, fantastiska inspirationsbilder och praktiska tips guidas ni till ert personliga drömbröllop.

Annons

Läs mer och köp boken på rea här

10. En liten handbok i konsten att bli lesbisk

En liten handbok i konsten att bli lesbisk av Mian Lodalen och Matilda Tudor

Det här är en utmanande, kaxig och rolig handbok i konsten att bli lesbisk. Författarna Mian Lodalen och Matilda Tudor guidar oss rätt och lär oss att våga säga ja till nya möjligheter. Expertintervjuer, statistik och personliga betraktelser varvas med illustrationer signerade några av Sveriges främsta serietecknare.

Läs mer och köp boken på rea här

11. Dejting en handbok – 52 lysande idéer om hur du hittar den du söker

Dejting en handbok – 52 lysande idéer om hur du hittar den du söker

Kört fast i dejtingdjungeln och tappat hoppet om att finna den rätta? Den här boken hjälper dig att ändra synen på dig själv, från någon som blivit över till någon som kan njuta av att träffa andra! Sidorna är fyllda med praktiska tips om hur du dejtar på ett säkert sätt – och inte minst ge dig ett bättre självförtroende.

Läs mer och köp boken på rea här (reklamlänk)

Läs mer:

Bokrean 2019 är här! 13 populära böcker att fynda

10 anledningar till att läsa böcker varje dag

Ät dig frisk! 10 tips på hälsoböcker att fynda på bokrean

Annons