Jill Johnsons hyllning till 17-åriga dottern Havanna

Jill Johnson.
5 snackisar från veckan som gått
1:44

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:44)

Slå på ljud

Jill Johnson är mamma till två barn: Bonnie Lee och Havanna Werner, som hon fick under sitt förhållande med Håkan Werner. Den sistnämnda dottern har precis fyllt 17 år, och som att inte det inte vore nog har hon också gjort debut som artsist.

Jill Johnsons tårar över dotterns samtal: ”Vill att jag ska komma hem”

Jill Johnsons kamp med dotterns uppväxt

Det är på Jill Johnsons senaste skiva Dear Havanna, som är skriven till dottern, som hon sjunger på titelspåret. Låtarna handlar om att countryartisten tycker att det är jobbigt att Havanna växer upp.

– Egentligen borde det kännas ganska naturligt för mig, för jag själv började turnera när jag var 14. Jag var ju iväg väldigt tidigt. Men det är så enkelt att jag var inte beredd. Jag hade så klart tänkt tanken utifrån min egen uppväxt, men det var som att hon från en dag till en annan stod där i egen hög person, med egna åsikter och en egen planering som också behövde respekteras från min sida, har hon tidigare sagt i en intervju med Nyhetsmorgon.

Därför har Jill Johnson ett särboförhållande med Mattias Elg

Fina orden till dottern Havanna

På Instagram tackar nu Jill Johnson sina fans för de fina orden som sagt om skivan.

“Det är svårt att sätta ord på den mjukhet och tacksamhet och framför allt den ro, jag känner efter det kärleksfulla mottagande av ett så nära album som Dear Havanna. Jag känner ett lugn och stor värme efter releasen och ser fram emot resan med turné och allt annat roligt som följer”, skriver countryartisten och tillägger:

“Mest glad och varm i hjärtat är jag för ditt mod Havanna och minnet vi nu delar för all framtid från arbetet med albumet”.

Under december har Jill Johnson också en julshow på Grand Hotel i Stockholm, och nyligen var var det dags för den nervös premiären.

“Premiären på Grand hotell igårkväll var underbar och det är med stor glädje jag kliver på scenen ikväll igen, kanske något mer avslappnad när premiärnerverna har lagt sig. Skönt och peppat!”, skriver Jill Johnson.

Foto: TT

Utvald läsning