Isabellas kris skildras i ny dokumentär – då har den premiär

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Hösten 2019 var minst sagt en turbulent tid för entreprenören Isabella Löwengrip. Hennes storslagna planer på en flytt till New York för att ta de första stegen mot en internationell karriär som affärskvinnan fick abrupt läggas på hyllan när det visade sig att pengarna rann ut ur företaget. Konkursen hotade och Isabella fick snabbt dra i handbromsen. Flytten till New York ställdes in och allt sattes på paus.

Isabella Löwengrip hade redan innan detta tackat ja till att medverka i en dokumentär. Meningen var att visa upp sin nya satsning, men istället blev dokumentären en naken bild av det som hände under hösten.

Isabella Löwengrip skriver om dokumentären på bloggen

Hon skriver själv på sin blogg om dokumentären och om att det blev som det blev:

”När jag sa ja till att medverka i en dokumentär visste jag inte om att allt skulle braka ihop samtidigt som Stefan började följa mig om dagarna. Min plan var ju att visa upp allt det häftiga i mitt liv, bo halvtid i min lägenhet i New York varvat med de extrema liv jag har haft i Sverige. Men istället blev det något helt annat.”

Ville bryta inspelningen

Hon skriver också att hon var nära att stoppa projektet och bryta inspelningen under tiden som den pågick men tog istället det modiga beslutet att göra klart. Hon skriver själv att det gör ont att se hur hösten har varit och att hon önskar att hon hade varit på andra sidan nu när dokumentären ska visas.

”Det hade såklart känts bättre om livet hade varit i sin ordning när allt sänds nästa vecka. Få skriva att ‘såhär var det men nu är allt bra igen’. Istället befinner jag mig i en depression.”

Det är produktionsbolaget LFA Films som har följt Isabella under hösten och Isabella skriver att hon inte hade kunnat fullfölja projektet om hon inte hade fått ett så bra förtroende som hon fick för Stefan Ekström, kreativ producent på LFA Films.

Då har dokumentären om Isabella Löwengrip premiär

Dokumentären är en del i en serie där bland andra Patrik Arve, sångare i Teddybears Stockholm, modeskaparen Bea Szenfeld och regissören Björn Stein kommer att portätteras.

De två avsnitten om Isabella heter Falling down och Still standing och släpps den 15 januari 2020 på thisismyflipside.com.

Foto: TT

Läs mer: 

Isabella Löwengrip om hälsoläget: ”Som knivar i magen”

Därför valde Isabella Löwengrip att hålla skilsmässan hemlig: ”Skitarg”

Isabella Löwengrips kommentar till abortlarmet: ”Finns de som slarvar”

Redaktionens tips
Dela på: