Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Isabella Löwengrip avslöjande om åldersskillnaden med pojkvännen Paul

29 jul, 2021 
Isabella och Paul/ Isabella.
Isabella Löwengrips och pojkvännen Paul Sundviks förhållande har varit omskrivet ända från start, inte minst på grund av deras åldersskillnaden på 23 år. På sin Instagram avslöjar nu Isabella hur åldersskillnaden märks av.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Isabella Löwengrip om Sommar i P1Brand logo
Isabella Löwengrip om Sommar i P1

Kärleksparet Isabella, 30, och Paul, 53, blev ett par förra sommaren och sedan dess har kärleken blomstrat. Detta syns bland annat på Isabellas sociala medier som nu under sommaren har fyllts med bilder på romantiska semestrar och middagar i bland annat den grekiska övärlden och i Italien.

Att det skiljer 23 år mellan Isabella och Paul verkar, trots skriverier inte bekymra varken Isabella eller Paul, tvärtom har de utåt sett bara visat upp en lycklig bild av förhållandet.
– När livet plötsligt vänder och man träffar sitt livs stora kärlek, skrev en nykär Isabella på Instagram när hon just hade träffat Paul.

Det var inte länge sedan som Isabella öppnade upp sig på sin Instagram om framtidsplanerna med pojkvännen. Hon berättade då att hon gärna vill ha barn med Paul och helst redan om ett år. De kommande barnen ska heta Kristina och Rickard.
– Det hade varit perfekt för jag vill lansera ett bolag först. Jag vill släppa boken, lansera bolaget och sen barn, skrev hon då.

Annons

“Lika gammal som min pappa”

På sin Instagram har nu Isabella avslöjat ännu mer om hennes och Pauls förhållande, nämligen hur åldersskillnaden påverkar paret. Det är i en frågestund som hon berättar om det.
– Paul är 23 år äldre än jag och det märks bara när det kommer till musik. Alla band han spelar känner jag ju igen men det var för att min pappa spelade dom låtarna. Dom är lika gamla, skriver hon på sin instastory.

Isabella poängterar att åldern inte har någon betydelse i hennes och Pauls förhållande.
– Jag tänker inte alls på åldern faktiskt. Kärlek har ingen ålder, skriver hon.

Bild: Instagram/ TT

Annons