Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Isabella Löwengrips barnplaner med 23 år äldre pojkvännen

08 jul, 2021 
Vänster: Paul Sundvik och Isabella Löwengrip ser lyckliga ut. Höger: Isabella Löwengrip i vit skjorta.
I ett års tid har vi fått följa Isabella Löwengrips kärlekslycka med pojkvännen Paul Sundvik, i skrivande stund på semester i Grekland. Nu avslöjar entreprenören barnplanerna med den nya kärleken.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Isabella Löwengrip om Sommar i P1Brand logo
Isabella Löwengrip om Sommar i P1

Ända sedan Isabella Löwengrip, 30 blev ihop med undervattensfotografen Paul Sundvik, 53 förra sommaren har Isabella berättat om och visat kärleken öppet på sina sociala medier.
– När livet plötsligt vänder och man träffar sitt livs stora kärlek, skrev hon då på sin Instagram.

Isabellas följare är vana vid att, ända sedan hon slog igenom som tonåring med sin blogg, få följa stora delar av hennes liv, även hennes kärleksförhållanden. Bland annat förhållandet med hennes exman Odd Spångberg som hon har sina två barn med. Hon har även berättat att hon vill ha fler barn och gärna med Paul.

Barnsamtalet togs tidigt in i relationen, nämligen redan efter en månad tillsammans. Det berättade hon i fjol i en intervju med tidningen Mama.
– Jag tog mod till mig när han satt och drack en kopp kaffe och sa: ”Vill du ha barn?” Kaffet flög ju ut! Och sedan fick jag inget svar på den frågan, utan han började prata om annat! Jag kände bara ”åh vad jobbigt”, och behövde ett svar: ”Paul, nu får du faktiskt svara ja eller nej.” Och då sa han ja – och jag blev såklart jätteglad, säger hon i intervjun.

Entreprenören spenderar sommaren bland annat på yatchsemester i den grekiska övärlden med Paul. På Instagram och i bloggen får man följa turturduvornas kärleksresa.
– Vi äter god mat och bara hänger med varandra. Igår efter att vi hade ätit middag så la vi oss på båtens nät längst fram (typ som hängmattor) och tittade upp mot stjärnhimlen, skriver Isabella på bloggen.

Annons

Isabella ärliga svar om barnplanerna

Under semestern passar Isabella även på att ha en frågestund på sin Instagram där hon bland annat svarar på frågor om framtidsplanerna med pojkvännen. “Om du fick välja när kommer en liten?", frågade en av hennes följare.
– Kanske om ett år, svarar Isabella.

Hon berättar att det finns en del hon vill hinna med innan familjen får tillökning.
– Det hade varit perfekt för jag vill lansera ett bolag först. Jag vill släppa boken, lansera bolaget och sen barn, skriver hon.

I en tidigare frågestund har Isabella även avslöjat vad hon vill att hennes framtida barn ska heta – nämligen Kristina och Rickard.

Foto: Instagram/TT

Annons