Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Här är Elvis Presleys barnbarn i dag

29 okt, 2021 
Elvis, Prescilla och Lisa Marie Presley.
TT
Kungen av rock'n'roll fick en dotter tillsammans med sin käresta Priscilla Presley innan de gjorde slut.
Lisa Marie har i sin tur fyra barn.
Här är Elvis Presleys barnbarn i dag!
Annons
TV: Barnnamn som spås bli populära 2022Brand logo
TV: Barnnamn som spås bli populära 2022

Elvis Presley är en av musikhistoriens allra största, enligt vissa till och med den största.

Pricscilla Presley gifte han sig med 1967 och innan de bröt upp 1973 fick de en dotter tillsammans: Lisa Marie Presley. Hon är i dag 53 år och jobbar likt sin far med musik.

Hon har släppt tre album: To whom it may concern, Now what och Storm & Grace. Lisa Marie Presley har också producerat fyra barn med två män.

Modellen och skådespelaren Riley Keough

Den äldsta dottern fick hon tillsammans med Danny Keough.

Riley Keough är i dag 32 år. Hon är modell och skådespelare och började redan som 15-åring jobba med annat Dolce & Gabbana och Christian Dior. Filmkarriären började 2010 med The Runaways, en biopic och rockbandet med samma namn. Hon hade också en roll i superhyllade Mad Max: Fury road och i The devil all the time som släpptes på Netflix förra året.

Annons
Riley Keough tillsammans med sin mamma Lisa Marie Presley.
Riley Keough tillsammans med sin mamma Lisa Marie Presley.

På tal om Mad Max-filmen så var det under den inspelningen som hon träffade sin make, stuntmannen Ben Smith-Petersen. De har varit gifta i sex år redan.

Lisa Maries sorg över sonen Benjami Keough

Lisa Marie Presley och Danny Keough fick också en son. Benjamin Keough föddes 1992 med begick förra sommaren självmord. Mamman skrev på det som skulle ha varit hans 28-årsdag ett hjärtskärande inlägg om sonen.

”Min vackra, vackra ängel. Jag dyrkade marken du gick på, på denna jord och nu i himlen. Mitt hjärta och min själ försvann med dig. Djupet av smärtan är kvävande och bottenlöst utan dig varje stund av varje dag. Jag kommer aldrig blir densamma”, skrev hon.

Annons

Bara tjugo dagar efter att äktenskapet med Danny Keough officiellt avslutat gifte sig Lisa Marie Presley med Michael Jackson. Deras äktenskap höll i runt två år.

Tvillingarna Finley och Harper Lockwood

Under det förhållandet blev inga barn gjorda, men Elvis dotter gifte om sig 2006 med gitarristen och producenten Michael Lockwood. De fick två barn, tvillingarna Finley och Harper Lockwood. De är 13 år och dyker emellanåt upp på mammas Instagram.

Familjen samlad på röda mattan.
Familjen samlad på röda mattan.

Som när hon fyllde år i februari och Lisa Marie Presley tackade för alla grattishälsningar.

”Som alla andra dagar hade jag inte kunnat ta mig igenom dem utan dessa tre vid min sida”, skriver hon till en bild där också äldsta dottern Riley Keough är med.

Elvis Presley gick bort 1977, så han fick tyvärr aldrig chansen att träffa sina barnbarn.

Foto: TT

Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
Annons