QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Annika Jankell om fina bandet till sitt barnbarn Winston

28 okt, 2021 
Annika Jankell om fina bandet till sitt barnbarn Winston
För snart två år sedan blev Annika Jankell mormor när dotter Félice Jankell fick sitt första barn. Nu berättar hon om det fina bandet till barnbarnet Winston.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: 5 saker du vill veta om Annika JankellBrand logo
TV: 5 saker du vill veta om Annika Jankell

I november 2019 blev Félice Jankell mamma åt sonen Winston, som hon har tillsammans med fästmannen Nils Tham. Félice är Annika Jankell och Thorsten Flincks förstfödda dotter, och syster till skådespelaren Happy Jankell.

Det är ingen hemlighet att småbarnsåren med Félice och Happy var tuffa för Annika, som roddade ensam med barnen på grund av att Thorsten led av ett missbruk.

Félice Jankell om att mamma Annika var ensamstående

I podcasten Hedman och Héden – en beroendepodd berättade Annika Jankell nyligen hur hon hanterade Thorstens missbruk, och hur hon skyddade barnen från det.

Annons

– Jag måste säga att jag var ganska hård när det gällde att komma över tröskeln påtänd eller full. Det som var grejen var att vi inte bodde ihop, allt gick ju väldigt fort i början så han hade sin lägenhet och jag hade min, och min var större så där bodde jag med barnen.

I våras passade Félice Jankell på att hylla sin mamma som klarade av livet som ung och ensamstående mamma.

Annika Jankell ihop med döttrarna Félice och Happy.
Annika Jankell ihop med döttrarna Félice och Happy.

”Älskade mamma. Ensamstående tvåbarnsmorsa på 28 år. Du är den absolut starkaste jag vet!”, skrev Félice i en Instagram story då.

Annons

Och nog inser hon extra mycket nu, när hon blivit mamma själv, hur stort lass det var att vara ensam med två små.

Annika Jankells band med barnbarnet Winston

Och nog är Annika Jankell nu lycklig över att se sin dotter axla rollen som mamma. I ett inlägg på Instagram berättade hon förra sommaren om den enorma kärleken till sitt barnbarn Winston.

”Varje morgon när jag vaknar nyper jag mig i armen för att förvissa mig om att jag inte bara vaknat upp ur en lycksalig dröm! Varje dag får jag frågor om hur det känns att vara mormor”? Ord som ”fantastiskt” o ”underbart” blir oftast det lättvindiga o behärskade svaret!”, skrev hon och fortsatte:

”Sanningen är att jag innerst inne vill slita fram mobilen o visa alla bilder o filmer, berätta om små detaljer som hur mkt håret växt, hur första tanden är på G, hur gullig han är när han dreglar, skrattar, kryper, äter, sover, gurglar...hans väsen, själ och unika personlighet”.

Annons

Och kärleksfulla inlägg om barnbarnet har inte slutat dyka upp på Annika Jankells Instagram. Nu har hon delat en ny bild på henne och Winston, och skriver:

”Han har min rygg! Alltid”.

Foto: Instagram, TT

Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
Annons