Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Här är deltagarna i det nya överlevnadsprogrammet “The Island”

30 aug, 2021 
Magdalena Graaf som ler/ Mikael Sandström med hatt.
Vad har Mikael “Soldoktorn” Sandström och Magdalena Graaf gemensamt? Jo, de är båda deltagare i överlevnadsprogrammet “The Island” tillsammans med ett gäng andra kändisar. MåBra ger dig koll på allt du behöver veta om programmet.
Annons
Alla Robinsonvinnare genom årenBrand logo
Alla Robinsonvinnare genom åren

I tv-programmet The Island ska deltagarna leva på en öde ö i 14 dygn. Deltagarna får leva helt utan vardagens bekvämligheter och också helt utan mat och vatten. Det som skiljer programmet från till exempel Robinson är att även kamerateamet lever under samma förutsättningar. Hela produktionen är alltså en del av experimentet. Programmets inspirationskälla är den prisade förlagan The Island with Bear Grylls, detta enligt Hänt.

Aron Gabrielsson, exekutiv producent på Discovery Networks Sweden, berättar för Aftonbladet om produktionen.
– Vi är väldigt stolta över våra modiga och helt fantastiska deltagare som kastar sig utanför bekvämlighetszoner för att testa sina gränser på en bildskön, men helt isolerad ö. Vad händer när människor av idag blir strandsatta på en öde ö? Hur klarar vi oss utan modern teknik och i jakten på vatten, mat, att göra upp eld och bygga skydd för natten?, säger han till tidningen.

Annons

Här är deltagarna

Programmet spelas in under augusti och under månaden gick flera kändisar ut med att de skulle delta i äventyrsprogrammet. Deltagarna är medieprofilen Magdalena Graaf, tv-doktorn Mikael Sandström, hollywoodfrun Maria Montazami, artisten Lisa Ajax, skidåkaren Thomas Wassberg, komikern Klas Eriksson och kockarna Alexandra Zazzi och Danyel Couet.

Magdalena Graaf var en av kändisarna som skrev om programmet innan hon åkte iväg.
– Förhoppningsvis en smula tacksammare och ödmjukare inför mina i Sveriges dagliga självklarheter. Full av erfarenhet. Några tårar och skratt fattigare. Men vilken grej!! Nu lämnar vi ifrån oss allt. Vi lämnar comfortzons och självklarheter. Vi syns om två veckor. Dags för mitt livs äventyr, skrev hon på Instagram innan hon åkte iväg på inspelningen.

Det första uttalandet om programmet

Det råder fortfarande tystnad från flera av programmet deltagare. Magdalena Graaf har dock uppdaterat sina sociala medier igen, efter två veckors tystnad.
– Äntligen! Mat, dusch, toalett, tak över huvudet, torra kläder. Det vi faktiskt tar förgivet i det dagliga livet. Tack gud för att jag är så välsignad, skrev hon nyligen på Instagram.

Programmet kommer att sändas på discovery+ och Kanal 5, med start den 10 februari.

Annons