Hanna Hedlund om ensamheten efter separationen: “Har varit svårt”

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck bredvid varandra.
0:57

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

(0:57)

För några månader sedan skrev Hanna ett inlägg på sin Instagram om uppbrottet mellan artisterna.

”Ja, allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”, skrev hon då.

Hanna avslutade inlägget med att hon inte kommer att kommentera uppbrottet i andra sammanhang. Men nu har hon hon ändå valt att öppna sig ytterligare om avslutet, detta i sin podd Å andra sidan som hon har tillsammans med Jessica Wahlgren.

"Har aldrig bott själv"

Uppbrottet har inneburit en stor förändring I Hannas liv, från att leva i en kärnfamilj till att ha tre barn varannan vecka.
– Jag har aldrig bott själv i hela mitt liv – förrän nu, berättar hon.

Hon beskriver för sin poddkollega och för poddlyssnarna hur hennes samboskap har gått i ett. Hanna har bott som inneboende, som inackorderad på skolor och som sambo med före detta pojkvänner.
– Så det här med att bo själv och fundera på hur man vill ha hemma, det tycker jag har varit svårt. Sedan har man inte hur mycket pengar som helst, så man kan inte köpa exakt vad man vill, säger Hanna.

Trots att det stundvis har känts jobbigt med separationen och med att bo själv är det inte aktuellt för Hanna och träffa någon ny, det har hon tidigare sagt i en intervju med Expressen.
– Vi har ju levt så här i över ett år, så egentligen är det inte för tidigt. Men precis som du säger så är jag noll intresserad. Jag vill bara hitta Hanna, och jobba på den relationen. Att ägna energi åt att jobba på en ny relation… Nej tack, jag har mina vänner, sa hon då.

Redaktionens tips
Hanna Hedlund om när det tog slut med Martin Stenmarck
Hanna lämnar Sverige efter skilsmässan från Martin
Hanna Hedlund om saknaden till barnen – efter skilsmässan med Martin Stenmarck