Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Gunilla Perssons mamma akut sjuk: ”Mamma kämpar”

14 okt, 2022 
Felicia Hovryd
Gunilla Persson
Gunilla Perssons mamma Iris fyller i februari 97 år. Nu berättar Gunilla att hennes mamma är inlagd på sjukhus efter att ha blivit allvarligt sjuk.
Annons
Svenska Hollywoodfruarnas barn - 13 år efter premiärenBrand logo
Svenska Hollywoodfruarnas barn - 13 år efter premiären

I Svenska Hollywoodfruar fick tittarna lära känna skådespelaren Gunilla Persson, 63, och hennes familj i Los Angeles i USA. I serien fick man bland annat följa Gunillas dotter Erik Persson, 20, och Gunillas mamma Iris Persson, 96.

Dottern Erikas feldiagnos

Under somrarna brukar Gunilla och dottern Erika åka till Sverige för att njuta lite av den svenska sommaren, vilket de gjorde även denna sommaren. Men besöket blev inte riktigt som Erika hade tänkte sig och råkade under vistelsen utför en olycka och stukade foten.

Men de svenska läkarna trodde att det var en stukning visade sig senare vara allvarligare än så. Efter att ha kommit hem till USA igen hade Erika fortfarande ont i foten och sökte då vård, foten som man trodde var stukad var i själva verket bruten.

”Här i Pacific Palisades har vi det bra som ni ser, utom att Erikas fot är BRUTEN och hon fick tyvärr fel diagnos i Sverige. Hon har alltså gått omkring i både Sverige och hemma här med en bruten fot! Imorgon ska hon få magnetröntgen för att få en exakt bild på var skadan är”, skrev Gunilla på sin Instagram.

Annons

Gunillas mamma allvarligt sjuk

Under Svenska Hollywoodfruar har tittarna följt Gunillas kamp om att hit rätt vård till sin mamma Iris. De senaste åren har Iris hälsa försämrats och har legat på sjukhus flertalet gånger.

Nu berättar Gunilla att hennes mamma Iris blivit sjuk igen och hamnat på sjukhus. I ett inlägg på Instagram berättar Gunilla om mammans allvarliga läge.

”Det är mycket som händer här, både ont och gott. Jag har varit lite tyst men önskar att jag kunde samla mig och skriva ned mycket på min blogg. Som det är nu är mamma på sjukhuset, har fått antibiotika, blodtransfusioner och blodtryckshöjande mediciner. Hon har eller har haft sepsis vilket är livshotande.”, skriver Gunilla i inlägget och fortsätter:

”Mamma kämpar, jag kämpar och vi kommer med Guds hjälp att ta oss igenom det här också. Alla mina underbara följare, ni ska veta att jag uppmuntras, tröstas och lyfts upp av era fina kommentarer. Nu ber vi för lilla mamma, att hon får vara kvar hos oss ett tag till.”

5 oförglömliga stunder i Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 oförglömliga stunder i Svenska Hollywoodfruar
Annons