Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Gunilla Persson till sjukhus – efter olycka i hemmet

31 jan, 2023 
Gunilla Persson
När Gunilla Persson skulle sätta upp ljus i sitt hem föll hon och slog sig illa.
Nu oroar sig Hollywoodfrun för hur hon ska kunna ta hand om sin mamma Iris.
Annons
5 oförglömliga stunder i Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 oförglömliga stunder i Svenska Hollywoodfruar

Under måndagskvällen delade Svenska Hollywoodfruar-stjärnan Gunilla Persson, 64, ett inlägg på Instagram där hon förklarade att hon varit med om en olycka.

“Ja, det kunde ju faktiskt vara mycket värre men jag snubblade i trappen och ramlade på ett sådant vis att jag skadade höger foten ordentligt och landade på en marmorblomkruka för jag ville absolut inte falla till marken”, skriver hon på Instagram och visar upp bilder från sjukhuset.

Oron för mamma Iris

Och det är inte bara foten som fått sig en törn.

“Smärtan var obeskrivlig dock och ena REVBENET är brutet på höger sida. Att bäras ut på bår här var ingen picknick. Oj oj oj, det var riktigt fasligt, kändes värre än någon berg- och dalbana eftersom man fick bäras nästan upp och ner med huvudet långt under fötterna.”

Annons

Gunilla Persson berättar vidare att foten i alla fall inte är bruten:

“Det mest jobbiga för mig då jag fick den här diagnosen är att vårt hem står och faller med mig. Och speciellt mamma. Jag har fått någon slags tung stövel som hjälper mig att stödja på foten.”

Så gick olyckan till

Till Aftonbladet berättar Gunilla Persson mer om vad som hände när hon föll.

– Jag hade en vårdgivare här som tog hand om mamma och bad då honom att ta ner alla julljusen i trädgården. Han är för övrigt sparkad nu. Eftersom det inte längre är jul ville jag inte ha kvar ljusen som är gröna, röda och blåa. Men jag ville ha kvar alla andra ljus eftersom det blir väldigt mörkt här på kvällen. Men han tog bort alla ljus och jag försökte därför sätta upp ljusen själv efter det – och då var olyckan framme. Jag vet inte vad som hände, men det måste ha gått jättesnabbt och jag slog i revbenen istället för att landa på marken, säger hon till tidningen.

Hollywoodfrun försöker nu att få kontakt med en specialiserad ortoped.

– Jag måste få råd från dem. Nu har jag en jättestor stövel som nästan går upp till knäet. Den är väldigt jobbig att ta på sig och jag måste ha hjälp. Jag klarar mig inte utan vårdgivare och det är bra att jag har det för mamma. Nu får de ta hand om mig också. Det blir dubbelt upp med patienter, säger hon.

Foto: TT, Instagram

Annons