Jane Fonda om beslutet: "SÅ glad att jag lät håret bli grått"

Jane Fonda har valt att bli gråhårig
Slå på ljud

Skådespelaren Jane Fonda, 83 år, är en av de många personer som på senare tid valt att låta håret bli grått. Efter 82 år som blondin, som också testat andra olika färger.

"Nu räcker det, jag har slösat så mycket …"

När Jane Fonda nyligen intervjuades av Ellen Degeneres sa Ellen att Jane ser bättre ut än någonsin – inte minst i sin gråa, fina frisyr.

– Jag ska tala om för dig att jag är så glad att jag lät håret bli grått, säger Jane Fonda till Ellen Degeneres intervjun, och fortsätter:

– Nu räcker det. Jag har slösat så mycket tid, så mycket pengar och så mycket kemikalier. Jag är färdig med det!

Väldigt nöjd med sitt val att bli gråhårig

Jane Fonda berättar att hon alltså valde att bli grå för något år sedan och att hon är supernöjd med sitt beslut att inte vara blond längre.

Första gången som Jane Fonda visade upp sitt gråa hår på en större tillställning var på Oscarsgalan 2020. Jack Martin, var den frisör som gjorde i ordning Jane Fondas hår inför eventet. På Instagram berättar han jobbade med förvandlingen på hennes hår i sju timmar då. Och att målet var en kall, silvergrå ton.

Visade först upp sitt gråa hår på Oscarsgalan 2020

När Jane Fonda sedan syntes på Oscarsgalan såg hon ut såhär:

Jane Fonda visar upp sitt gråa hår på Oscarsgalan 2020

När Jane Fonda 2021 tog emot en Golden Globe, Cecil B. DeMille Award for Lifetime Achievement In Motion Pictures, hade det ljust silverfärgade håret gått över i en betydligt mer grå ton.

Då hade Jane Fonda samma frisyr, och färg med gråare toner, som hon också hade under tillfället för intervjun med Ellen Degeneres.

Jane Fonda med grått hår på Golden Globe 2021

Källa: Ellen Foto: TT