Go'kvälls Beppe Starbrink försvann efter olyckan – så mår han i dag

Beppe Starkbrink
5 snackisar från veckan som gått
1:03

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:03)

Slå på ljud

Beppe Starbrik, 56, har under flera år varit programledare för Go'kväll. Under den senaste tiden har han dock lyst med sin frånvaro.

Anledningen till det är en trafikolycka som han var med om i mitten av september förra året. Starbrink skulle bromsa inför ett rödljus, men fick vattenplaning och mc:n, som han körde, hamnade över honom – med ett krossat ben som följd.

– Det regnade som fan och jag skulle bromsa inför ett trafikljus och så fick jag vattenplaning. Hjulet släppte så jag slog runt och fick motorcykeln över mig. Jag skadade mig rätt rejält i benet. Jag opererades dagen därpå i fem timmar för att fixa benet. Det var ett väldigt komplicerat benbrott, berättade han för Aftonbladet cirka två veckor efter kraschen.

Nerverna inför comebacken

Han berättade då att det skulle dröja ett tag innan han kunde jobba igen.

– Jag är sjukskriven till den 15 december, men vi får se om jag behöver hela den perioden. Det beror på hur bra jag läker. Jag ska på återbesök sex till åtta veckor efter operationen för att se hur det har läkt.

Zlatans och Helena Segers nya husköp i Sverige – för 130 miljoner

Lite längre än så tog det. Den 10 januari var han tillbaka i rutan. Programledaren som vanligtvis inte är nervös inför inspelningarna kände ändå av ett visst premiärpirr. Det låter han meddela i en ny intervju med Aftonbladet.

– Det var jättekul, men jag märkte att jag hade varit borta ett tag. Jag kände mig lite ringrostig och hade inte riktigt samma flyt och avslappnade förhållande till allt som jag hade tidigare. Jag vet inte om tittarna märkte av något.

Nu blir det cykel istället för MC för Beppe Starbrinks del.

Nu blir det cykel istället för MC för Beppe Starbrinks del.

Patrick Trägårdh/Aftonbladet/TT

Säljer motorcykeln efter olyckan

Beppe Starbrink har fått släppa kryckorna som han hoppat runt på i flera månader och läkningen går bra, även om han fått höra att han inte kommer bli helt återställd.

Därför har han fattat ett beslut för sitt motorcykelåkande.

– Läkaren har sagt att jag måste välja vad jag sysslar med för aktiviteter, så jag ska sälja min motorcykel. Jag ska sälja den och köpa en ny kul cykel istället. Det får inte hända något med benet en tredje gång för då blir det svårt att operera.

Foto: TT

Utvald läsning