Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Fredrik Skavlan har sex barn – här är de i dag

06 apr, 2022 
Fredrik Skavlan lever sedan runt 15 år tillbaka tillsammans med Maria Bonnevie och de har tre barn ihop.
Den norska programledaren har också tre barn sedan tidigare.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Skavlan slutar som programledare - gör sista säsongBrand logo
Skavlan slutar som programledare - gör sista säsong


I december förra året sändes det sista avsnittet av Fredrik Skavlans talkshow på SVT. Han hade tidigare aviserat att det skulle bli lite skralare med Skavlan för tittarna.

– För att få livspusslet att gå ihop kunde jag bara förbinda mig till höstsäsongerna den här omgången. Jag bor med en skådespelerska, och om hon ska kunna ta roller utanför Oslo måste vi helt enkelt dela året mellan oss. Kalla det gärna en pappaledighet, sa Fredrik Skavlan i ett pressmeddelande inför det som skulle bli sista säsongen.

Annons

För så blev det. I april samma år meddelade han att hösten och vintern skulle bli de sista.

– Jag kommer att sakna gästerna, förstås. Publiken. Tittarna jag träffar på i affären. Men framför allt den fokuserade professionalismen hos min personal och i teamet, berättade Fredrik Skavlan i ett pressmeddelande.

Skavlans liv efter programmet

Nu har det gått en tid sedan Skavlan lades ner och ersattes helt av Carina Bergfeldts talkshow, och livet verkar inte ha blivit som han trodde.

– Jag hade någon inre bild av mig själv på en ö i Stilla havet. Men så är inte livet med sex barn och en hund. Mitt liv är exakt lika kaotiskt som det alltid har varit, det är ingen skillnad, säger han i en intervju med Expressen.

Skavlan lever sedan 2006 tillsammans med skådespelaren Maria Bonnevie. De träffades under en intervju och föll för varandra. I dag har de tre barn tillsammans som är i fyra-, sex- och nio-årsåldern.

Annons

Skavlans vuxna barn

Innan de träffades var Fredrik Skavlan gift med Sophie Skavlan. Deras äktenskap pågick mellan 1989 och 1998 och tog dock slut när Fredrik Skavlan började träffa en kollega.

– Jag blev kär i en reseacher. Det är same old story. Det här var min 40-årskris. Det var hemskt. Det sägs att en skilsmässa tar tre år av ens liv och det tror jag är helt rätt. Minst, har han sagt i Sveriges radios Söndagsintervjun.

Men förhållandet resulterade i alla fall i tre barn. George, Selma och Susanne heter de och är alla vuxna i dag.

Selma Fergus Skavlan jobbar som journalist och programledare på norska NRK. Hon har valt att följa i pappas fotspår där.

George Skavlan har blivit pappa, och alltså givit den norska programledaren barnbarn!

Annons

Susanne Skavlan bor i dag i den norska huvudstaden Oslo.

Foto: TT

Annons