Emilio Ingrosso sätter ner foten efter dödshoten mot dottern Bianca

01 nov, 2021 
Emilio Ingrosso i grå kavaj/ Bianca och Emilio kramas.
Influencern och affärskvinnan Bianca Ingrosso har fått motta både hot och hat efter det att hennes sminkmärke Caia Cosmetics har släppt en julkalender. Nu ryter hennes pappa Emilio Ingrosso ifrån.
Annons
Bianca Ingrossos bolag gör en vint med 202 miljoner kronor
Bianca Ingrossos bolag gör en vint med 202 miljoner kronor

Förra veckan släppte Bianca Ingrossos sminkmärke Caia Cosmetics sina efterlängtade kalendrar. Försäljningen blev en succé och produkterna, 20 000 kalendrar, sålde slut på en timme. Detta till ett totalt värde av 36 miljoner kronor, enligt e-handel.se. Men succén vände så snart kunderna mottog och öppnade sina kalendrar.

Många kunder ställer sig starkt kritiska till kalenderns pris i förhållande till innehållet. Bland annat kritiserades storleken på produkterna, som är i resestorlek. Kritiken har till stora delar riktats mot Bianca. På sin Instagram story svarar hon på kritiken.
– Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla er som är besvikna över innehållet. Vi har verkligen gjort vårt absolut bästa för att göra en så bra julkalender som möjligt till ett rimligt pris så att alla skulle ha möjlighet att kunna köpa den här julkalendern, säger hon.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

"Det räcker nu"

Bianca har inte bara fått motta kritik för kalendern utan också hat och hot, bland annat dödshot. Nu har hennes pappa Emilio Ingrosso fått nog och sätter ner foten.
”Det räcker nu. Jag förstår att man kan bli besviken på en produkt. Jag förstår att den kändes dyr och att man inte fått det man hoppades på. Bianca skulle aldrig någonsin lura någon medvetet. Aldrig.”, skriver han på sin Instagram.

Han berättar för sina följare om situationen som Bianca befinner sig i.
“Hon är nu fullkomligt begravd i hat och hot, hon blir anklagad för den ena orimliga saken efter den andra. Politiken i Sverige påstås hon nu vara skäl till, miljöfrågor och arbetslöshet. Det RASAR in hat och min älskade fina dotter är stark, starkare än många andra men detta är inte rimligt!“

Emilio vädjar till följarna

Emilio ber nu alla som bidrar med hat och hot att se människan bakom sminkmärket och låta hans dotter vara.
“Snälla låta henne vara nu. Hon drunknar, hon kvävs. Just i detta nu. Kan ni alla bara låta henne hämta andan. Vi pratar om en julkalender. En julkalender, inget annat.”, avslutar han inlägget.

Annons

Emilio tror att mycket av hatet och hotet bottnar i avundsjuka, det säger han i en kommentar till Aftonbladet. Han ifrågasätter även syftet med folks hat och hot.
”Jag undrar om målet är att knäcka henne psykiskt? Skulle dessa människor må bättre då. Skulle det kännas skönt för dem om hon blev av med sin framgång?”, skriver Emilio Ingrosso.

Foto: TT/ Emilio Ingrosso/ Instagram

Annons