Danny Saucedos tvivel inför att skaffa barn: ”Ska jag verkligen”

anna erikson och danny saucedo

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
0:52

Efter reklamen: Molly Sandéns olika stilresor genom åren

(0:52)

Danny Saucedo, 35, och Anna Erikson, 25, gick ut offentligt med sin kärlek för två år sedan. Han hade då ett uppmärksammat uppbrott i ryggen, det med artistkollegan Molly Sandén, 29. Under relationen med Molly smed Danny planer på att en dag bli pappa. I musikdokumentären Danny som sändes på TV4 i december 2018 sa han:

– Jag lever i ett förhållande med världens bästa tjej. Ni har ingen koll på hur grym hon är. Det jag drömmer om nu är egentligen familj. Jag ser fram emot att bli farsa. Det är det nya äventyret som jag ser fram emot.

Spola fram tre år och stjärnan har börjat att problematisera sin barnlängtan.

Stjärnan om sin klimatångest

Det är för Expressen som Danny berättar att papparollen inte känns lika självklar för honom längre. Danny tar upp om hur hans engagemang för klimatet är en av anledningarna till att han kanske inte längre vill sätta barn till världen.

– Tanken kan slå mig också: Ska jag ens introducera en människa för den här planeten, så som den ser ut?, säger han, och fortsätter sedan sitt resonemang:

– Det vill jag ju så klart ändå, men det är tråkigt att ens behöva gå i de här tankarna. Att ens fundera över att om det är en bra plats över en ny människa. Men så kan man ju inte tänka, för då slutar ju mänskligheten att existera, säger Danny.

anna erikson och danny saucedo

Danny Saucedo med sin nuvarande kärlek Anna Erikson.

Han påpekar att det handlar om att ta sitt ansvar för klimatet, men att det finns olika, mindre drastiska, sätt att göra det på.

– Det är viktigt att påverka som vuxen, som gammal gubbe, och visa de unga vad som är viktigt med det strålkastarljuset jag har och så länge det lyser, säger han.

Molly Sandéns försökte vara perfekta flickvännen

Dannys ex Molly Sandén, som också är i en ny relation idag, gick nyligen ut och pratade om hur hon upplevde dynamiken i relationen med Danny. Hon försökte på alla sätt och vis att passa in och vara hans perfekta partner, något som blev ohållbart till slut.

danny saucedo och molly sanden

Danny Saucedo och Molly Sandén var ett par i 6 år innan de bröt sin förlovning och gick åt skilda håll.

– Men till slut kände jag bara hur jag tynade bort, för till och med jag själv visste inte längre vad jag ville. Det blev svårare och svårare att klä på sig den här masken, för varje dag som gick, säger hon i en intervju med radioprogrammet P3 Låten. Hon konstaterar att ingen skugga ska falla på Danny för det:

– Jag vet att det låter som att jag kastar mycket dåligt ljus på mitt ex. Men egentligen, med lite eftertanke så har jag kommit fram till att det ju var jag själv som spelade den där rollen. Och det gick för långt.

Källa: Aftonbladet, Expressen, Elle

Foto: TT

TV: Molly Sandén om att möta publiken igen: "Helt overkligt"
1:12

Efter reklamen: TV: Molly Sandén om att möta publiken igen: "Helt overkligt"

(1:12)

Redaktionens tips

Svenska kändisar som egentligen heter något helt annat

Anton Ewald om relationen med tio år äldre hustrun Victoria Fajardo

Svenska kändisar du inte visste har barn ihop

Dela på: