Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Checka in på landet – 5 tips på mysiga gårdar att hyra i höst

17 okt, 2020 
Bo på ett höloft eller spendera natten i ett idylliskt gammalt hus med vita knutar. Här listar vi fem exempel på mysiga semesterbostäder som går att hyra just nu!
Annons
10 INREDNINGSTIPS – SÅ FÅR DU ETT MYSIGT VARDAGSRUMBrand logo
10 INREDNINGSTIPS – SÅ FÅR DU ETT MYSIGT VARDAGSRUM

Drömmer du om att fly vardagen för en stund och släppa alla måsten? Här listar vi fem lantliga gårdar som går att hyra på Airbnb – perfekta för en naturnära weekend med fokus på avslappning, lugn och ro.

Pittoresk stuga i Valdemarsvik

Pittoresk stuga i Valdemarsvik

Häradssätter gård är en pittoresk liten gård endast tio minuter från Valdemarsviks kust. På gården finns två röda stugor placerade i en sluttning – med utsikt över skogen med vilda djur och åkrarna där korna betar. Sugen på ett svalkande dopp eller en tur med roddbåten? Då är det bara att ge sig ut på en kort promenad ner till sjön.

Läs mer om huset här.

Lantlig idyll i Sillaröd, Österlen

Lantlig idyll i Sillaröd, Österlen

Törstar du efter att semestra i stillhet? Då kan Nickebo gård på Österlen vara något för dig. Här bor du i en mysig lägenhet, som är inredd i en del av uthuset på gården. Grannens hästar står för gräsklippningen, och på sommaren får du sällskap av både katter, höns och får.

Annons

Läs mer om huset här.

Nyrenoverat höloft i Lund

Nyrenoverat höloft i Lund

Här bor du i ett nyrenoverat och rymligt höloft med ett fullt utrustat kök och middagsbord för sex personer. Badrummet finns på nedervåningen i ett omgjort häststall. Den idylliska gården är omgiven av betesdjur och innefattar även en sjö för fiske. Här finns dessutom två lamor, grisar, höns, katter och hundar. Vill du är det möjligt att beställa middag tillagad på gårdens grödor.

Läs mer om huset här.

Stor gård i Horndal, Dalarna

Stor gård i Horndal, Dalarna

Är ni ett stort gäng som vill kombinera lantligt häng med sociala aktiviteter? Då kan det här huset i Horndal, Dalarna, vara något för er. Bostaden rymmer tio personer, och förutom fantastisk miljö erbjuds bland annat vedeldad badtunna, yogaklasser, kanotpaddling och ridning.

Annons

Läs mer om huset här.

Anrik bondgård i Gamleby, Småland

Anrik bondgård i Gamleby, Småland

Detta mysiga lilla hus från 1800-talet ligger på en gård omgärdad av vacker natur med fem minuters bilfärd till både sjö och hav. Strax runt hörnet bor även ett gäng kor. För den som vill laga egna pizzor eller baka eget bröd finns en äldre vedeldad spis i köket.

Läs mer om huset här.

Foto: Airbnb, Annah Smith Lundgren (Horndal, Dalarna)

LÄS MER:

Annons