Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Charlotte Perrellis lyxiga bostadsaffär – första orden om nya villan

02 jan, 2023 
Ebba S. Dahlman
Adam Ihse/TT
Charlotte Perrelli sålde nyligen semesterhemmet i Spanien för en saftig prislapp.
Nu avslöjar maken Anders Jensen att paret investerat i ett nytt hus på spanska kusten.
”Huset ligger inte alltför långt ifrån vårt nuvarande hus”, skriver han till Hänt.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

I början på september blev det känt att schlagerikonen Charlotte Perrelli och affärsmannen Anders Jensen lagt ut deras gemensamma lyxvilla i Spanien till försäljning.

– Ägaren vill sälja huset. Vi har inte lagt ut huset på hemsidan, utan vi gör mest privata visningar för intressenter, förklarade mäklaren för nöjessajten Hänt då.

Mäklaren kunde då inte bekräfta vem säljaren var eftersom de bett om att få vara privata, men kort därefter berättade Charlotte Perrelli om bostadsaffären.

Nu avslöjar Charlotte att hon och maken har lagt vantarna på ett nytt lyxhus på den spanska kusten.

Charlotte Perrellis lyxiga bostadsaffär – första orden om nya villan i Spanien

”Det stämmer. Familjen växer och behoven ser annorlunda ut”, skrev Charlotte i ett meddelande till Expressen i samband med att husförsäljningen uppdagades i höstas och indikerade vidare att familjen letade efter ett nytt semesterboende utanför Sveriges gränser.

Annons

Charlotte Perrellis och Anders Jensens sommarhem i El Madroñal, norr om Marbella, såldes i mitten på november förra året för ett slutpris på 6,4 miljoner euro, vilket motsvarar strax över 69 miljoner svenska kronor. Inte dåligt!

De nya ägarna får tillträde i februari berättar Anders för nöjessajten Hänt i ett privat meddelande, skickat under 2022:s sista dagar. Han passar samtidigt på att avslöja att de redan lagt beslag på ett nytt semesterhem i soliga svenskparadiset. Ett hus som de ägt i nästan ett år redan.

”Vi köpte ett nytt hus redan i februari. Vi flyttar in i sommar och vi ser fram emot det. Huset ligger inte alltför långt ifrån vårt nuvarande hus”, skriver Jensen till sajten.

Till vardags bor familjen Perrelli Jensen i en annan lyxig villa, nyligen totalrenoverad, på Djursholm utanför Stockholm. Dessutom har paret en stor fastighet i Åre, där familjen firade jul.

Se också: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minnsBrand logo
Se också: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns

Charlotte Perrellis kärlek till tillflyktsorten Marbella i Spanien

Men den 29 december 2022 lät Perrelli meddela på Instagram att julfirandet flyttat från Åre till varmare breddgrader – nämligen ”vårt andra paradis” som hon kallar tillflyktsorten i Spanien.

”Nu äntligen är vi i vårt andra paradis och fortsätter vårt julfirande! Det är sååå mysigt”, skriver artisten vidare på bloggen och visar upp hur familjen befinner sig i den nyligen sålda lyxvillan.

Vi ser spänt fram emot att få se de första bilderna på det nya semesterhemmet! Tills dess, får vi hålla till godo med härliga bilder på det förra hemmet.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons