Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Charlotte Perrelli och Anders Jensen öppnar upp om relationen

29 jan, 2021 
AvHanna Carlsson
Charlotte Perrelli och Anders Jensen i Carina Bergfeldt.
I kvällens avsnitt av Carina Bergfeldt gästar superstjärnan Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen. För Carina berättar paret om deras relation och Charlotte öppnar upp om den tuffa separationen med ex-maken.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Charlotte Perelli om svåra tiden: "Jag höll på att gå sönder"Brand logo
Charlotte Perelli om svåra tiden: "Jag höll på att gå sönder"

En intervju som bjuder på både tårar och skratt. Så kan man beskriva kvällens avsnitt av talkshowen Carina Bergfeldt, där sångerskan Charlotte Perrelli medverkar tillsammans med maken Anders Jensen.

Så träffades Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen

Kärlekshistorien mellan Charlotte Perrelli och Anders Jensen började 2012 på Facebook. Anders, som också är VD för företaget Ryds Bilglas, tog mod till sig och skrev ett meddelande till den välkända sångerskan.

– Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och att vi inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, säger Charlotte Perrelli i sin egna dokumentär Flickan från Småland.

I SVT-programmet Stjärnorna på slottet berättar Charlotte om det första meddelandet.

– Han hade sett mig på en konsert med sina anställda och skrev att det är så sällan man är bra på att berömma folk men jag tycker du är jättebra och att det hade varit trevligt att träffas, säger Charlotte och fortätter:

Annons

–Jag svarade "lite mycket just nu". Jag befann mig i en period där jag hade bestämt mig för att inte leva med en man, jag kände att jag levde med mina två pojkar och var väldigt trygg och lycklig med det.

Efter några dagar såg Charlotte en artikel i tidningen som handlade om Anders cancersjuka dotter. Hon beskriver det som att hon då var tvungen att skicka ett meddelande till Anders om att hon sett artikeln och önskade att allt gick bra.

Konversationen satte igång igen och paret bestämde sig till slut för att mötas och ta promenad ihop.

– Efter den dagen har vi träffats i princip varje dag, säger en leende Charlotte.

Tre år senare gifte de sig och paret har idag två gemensamma söner.

Charlotte Perrelli om missfallen innan sonen Alvin

Men paret har också behövt tackla många svåra stunder ihop. Innan Charlotte lyckades bli gravid med yngsta sonen Alvin gick hon igenom tio missfall.

– Jag kunde inte tro att det var sant. Vi hade redan gått igenom så mycket innan jag slutligen blev gravid med Alvin. Tio missfall! Innan jag blev gravid med Adrian hade jag fått ett missfall. Men den här gången var det tio så kallade missed abortions, alltså att fostrets hjärta stannat, sa hon i en intervju med Mama 2019.

Annons

Paret hade nästan gett upp tanken på ett nytt barn men till slut gick drömmen i uppfyllelse och hösten 2018 välkomnade hon och Anders sonen Alvin.

Familjen består nu av sju personer – Charlotte, Anders, Anders dotter från ett tidigare förhållande, Charlottes två sönder från tidigare äktenskap samt de två gemensamma sönerna. Trots den stora familjen berättar Charlotte i Stjärnorna på slottet att hon gärna hade haft ännu fler barn.

– Jäklar vad sugen jag är. Jag skulle inte ha några problem med att ha två till. Hade jag börjat tidigare och kroppen hade funkat så hade det inte varit några problem.

Charlotte Perrelli om tuffa separationen i Carina Bergfeldt

I kvällens Carina Bergfeldt berättar Charlotte även om den turbulenta tiden 2008 när hon uppträdde i Eurovision Song Contest och samtidigt var mitt i en tuff separation med ex-maken. Trots att allt såg bra ut på ytan så utspelade sig helt andra känslor bakom kulisserna.

– Jag är en ganska ärlig person och jag kände att jag inte kunde vara ärlig då. Det tyckte jag var tufft. Att hela tiden behöva hålla upp en fasad av att saker var på ett speciellt sätt hemma, fast att det inte var det. Det nystades, spekulerades och skrevs mycket om det. Jag fick hålla någon form av fasad och ett sken av att allt var bra, fast jag höll på att gå sönder.

Källa: Mama, SVT Foto: Jonas Malmström/Monkberry/ SVT

Annons