Charlotte Perrelli: Är lite rädd för att trilla ner i hålet och bli deprimerad

Charlotte Perrelli håller i mikrofon
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste
0:38

Efter reklamen: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

(0:38)

Slå på ljud

Det är en tuff tid för underhållningsbranschen och 2020 och 2021 har innehållit få jobb för artisten Charlotte Perrelli. Något som blivit viktigare än någonsin för henne är därför träningen. Träningen har alltid varit en stor del av Charlottes liv men nu är den hennes livlina, berättar hon i podcasten Hälsorevolutionen.
– Jag fokuserar på det för att må bra. Jag är lite rädd för att trilla ner i hålet och bli deprimerad av att inte ha något att göra och inte känna mig viktig och betydelsefull, säger Charlotte.

Se ocksåCharlotte Perrelli om hårda kritiken mot utseendet.

Träningen som huvudsakligt fokus under pandemin

AFörutom att jobba med Melodifestivalen, sitt egna klädmärke och några tv-jobb har träningen blivit hennes huvudsakliga fokus. Hon berättar dock att träningen inte alltid känns lika kul eftersom hon är en periodare, just under dessa virustider har den dock varit väldigt meningsfull.
– Sedan kommer det perioder då jag känner att det lyfter hela mitt liv. Nu känner jag att jag skulle må jätterisigt om jag istället hade den där timmen för mig själv, säger Charlotte.

Charlotte om sin nyfunna kärlek – padel

Precis som många periodare går Charlotte Perrelli “all in” när hon har en träningsperiod. Just nu står padel högst upp på listan. Det var en ren slump att artisten testade sporten – men vilken fullträff det visade sig vara.
– När det var som mest intensivt spelade jag fyra timmar om dagen. Det var under flera månader, säger artisten.

Charlotte Perrelli spelar padel.
Karin Törnblom/TT

Perrelli berättar att hon inte är någon stjärna på padel men att hon tycker det är roligt och framförallt tycker hon att det är roligt att få utvecklas i det. Hon och maken Anders Jensen spelar fyra dagar i veckan tillsammans med egen tränare och hennes schema planeras utifrån padelpassen.
– Jag mår bra av det. Det finns inga dagar som jag mår så bra som när jag har tränat, säger Charlotte Perrelli.

Bild: TT