Carola om första sommaren efter kraschen: "En bit kvar för mig"

Vänster: Carola tittar bort från kameran. Höger: Carola i en paljettklänning.
6 saker om Carola du kanske inte visste
1:03

Efter reklamen: 6 saker om Carola du kanske inte visste

(1:03)

Slå på ljud

Vi är vana vid att Carola berättar öppenhjärtligt om sitt liv och mående på sina sociala medier. Under våren har vi till exempel fått följa med artisten efter hennes medverkan i Let´s Dance som gjorde att hon nästan gick in i veckan och fick hoppa av programmet. Och Carola fortsätter att dela med sig av sitt mående till sina följare.

På artistens Instagram får vi nu se henne njuta av sin tillvaron tillsammans med sin familj och sina vänner.
– Så tacksam för kvalitetsdagar och stunder tillsammans med min dotter Zoe just nu. Inte massa måsten, inga jobb-åtaganden samtidigt som semester osv. Lugnt och skönt med vänner. Det tar dock några dagar eller mer att riktigt gå ner i varv, skriver hon under en bild på henne och dottern.

Carola poängterar hur viktigt återhämtning är för henne, speciellt i sitt jobb som sångerska där ingen dag är den andra lik.
– Alla dagar är olik den andre och vi måste sy ihop varje dag och vecka, månad och år på ett tålmodigt, ödmjukt och passionerat sätt för att kunna förverkliga det vi gör. Då är återhämtning en viktig tid.

Inte helt återställd: "En bit kvar för mig"

Trots en just nu vilsam tillvaro är det tydligt för Carola att hon inte är helt återställd.
– Det är dock en bit kvar för mig för å få ordning på min kropp så jag inte väcks på nätterna av galen kramp i ben och fötter. Förstår inte vad det är?!, skriver hon.

Det var under våren som Carola hoppade av Let´s Dance. Från programmets håll angav man att avhoppet berodde på hälsoskäl och strax efter avhoppet berättade Carola själv om händelsen.
– Hela min själ och kropp har ropat på återhämtning i flera veckor nu men jag har kämpat på trots knä/axel,handleds och ryggskador, hamstrings inflammation, sår mellan tårna och elaka munblåsor som påföljd av utmattning som läkaren tydligt kunde konstatera, skrev hon då på sin Instagram.

Carola berättar nu om att hennes sommar kommer se annorlunda ut än tidigare somrar, delvis på grund av behovet av återhämtning, något artisten menar att hon måste prioritera.
– När allt känns bra och man är igång så glömmer man nästan bort det. Måste bli bättre på att ta min kropp och välmående mer på allvar, skriver Carola.

Utvald läsning