Carina Bergfeldts relation till bonusbarnen

Carina Bergfedlt
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan
0:57

Efter reklamen: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

(0:57)

Slå på ljud

Sedan 2019 är Carina Bergfeldt, 43, gift med Jesper Zølk, 44, och året efter bröllopet fick de sonen Hamilton.

Men vägen till att få barn var långt ifrån spikrak, och det tog lång tid för dem att få till det.

– Det gick åt skogen. I början finns det ett gulligt skimmer över att försöka, men efter ett år är det inte så roligt längre. Jag bodde i USA och hade inte rätt till IVF, om jag inte betalade den själv förstås. Till slut betalade vi för det i Danmark. Jag behövde vara ledig från jobbet en del, min chef kunde allt om min menscykel, har Carina Bergfeldt tidigare berättat i en intervju med Amelia.

Blev gravid på bröllopsresan

Det första IVF-försöket satt inte, men paret gav inte upp utan bokade in ett nytt.

– Men innan vi hann göra IVF-försök nummer två gifte vi oss, och på bröllopsresan hände det. Jag skulle ha fått mens, men ville inte ta testet och bli besviken igen. På vägen hem från Saint-Barthélemy mellanlandade vi i Panama, köpte ett test och gjorde det på hotellet. Och där var de blå strecken. Jag grät, Jesper skrattade, säger Bergfeldt i intervjun.

Något mer barn kommer det inte att bli, det är paret på det klara med.

Jesper Zølck och Carina Bergfeldt träffades på en bar i USA – och kemi uppstod direkt.

Jesper Zølck och Carina Bergfeldt träffades på en bar i USA – och kemi uppstod direkt.

Karin Törnblom/TT

– Nej, vi kommer inte skaffa fler barn. Jesper var väldigt tydlig med att det bara blir ett barn, har Carina Bergfeldt sagt till Aftonbladet.

Därför skriver Carina Bergfeldt inte om bonusbarnen

Jesper Zølck har två barn sedan ett tidigare förhållande. De bor i Danmark, till tidningen berättar pappan att han det blir en hel del pendlande för att få ihop det rent logistiskt.

Så är Kjell Bergqvists relation till exfrun Yvonne Ryding i dag

På Instagram delar Carina Bergfeldt ofta med sig av livet som mamma till Hamilton. Men om bonusbarnen är hon desto tystare, och det finns det en anledning till.

– Mamman i Danmark är väldigt noga med att de inte ska omnämnas, därför skriver jag inte om dem och säger bara barnen i Danmark. De har ju inte valt det här. Men vi har en jättebra och fin relation. Hamilton har också en jättefin relation med sina syskon och tycker så mycket om dem, säger programledaren och journalisten.

Foto: TT

Utvald läsning