Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Carina Bergfeldt och maken Jesper Zølck flyttar efter svåra beslutet

21 jun, 2022 
Jesper Zølck och Carina Bergfeldt
TT
Journalisten och programledaren Carina Bergfeldt har blivit med ny lägenhet.
Processen var snabb men långt ifrån spikrak, berättar hon.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Det händer mycket på bostadsfronten för Carina Bergfeldt. Under våren har hon utrustat sitt lantställe med en altan, ett arbete som vi fått följa på sociala medier.

Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

”Två av mina bröder är ingenjörer. I ett svagt ögonblick lovade de att hjälpa oss bygga en altan. Vi har att göra i helgen. Än så länge har de inte sagt upp bekantskapen. Bara en tidsfråga”, berättade hon på Instagram i slutet av maj och visade upp ett litet klipp på hur det såg ut innan tillbyggnaden.

Sommarhuset köpte Carina Bergfeldt, 42, tillsammans med maken Jesper Zølck, 43, ifjol. Och innan maj månad hann ta slut var bygget klart.

”Tack snälla, snälla, snälla Fredrik och Nicklas. Så fint det blev. GUD SÅ FINT DET BLEV! Gud vad vi ska grilla och bjuda er på goa grejer på den där altanen...”, skrev hon på Instagram och delade en massa bilder.

Bergfeldt och ”Danskens” nya hem

Nu har Carina Bergfeldt och Jesper Zølck lagt vantar på ett nytt boende. Paret, som har sonen Hamilton tillsammans, har nämligen köpt en ny lägenhet.

Annons

Och det gick snabbt, berättar SVT-programledaren och författaren.

“Igår morse, efter att vi lämnat Hamilton på förskola, åkte dansken och jag och tittade på en lägenhet. Båda såg hur bra den skulle vara för Hamilton. Den stora innergården, lekplatserna, gigantisk gräsmatta. Till och med en fotbollsplan. Han skulle få det så bra där”, skriver hon på Instagram.

Paret började diskutera fram och tillbaka, och Carina Bergfeldts främsta argument för att behålla den nuvarande lägenheten var utsikten från balkongen.

”Jag blir genuint lycklig varje morgon när jag kommer ut i vardagsrummet och tittar ut. Det är så fint, oavsett årstid. Det är så lugnt med kolonilotterna, det är så vackert med vattnet”, förklarar hon.

Det fällde avgörandet

Men till sist föll det argumentet platt och möjligheterna till att ge sonen ett större hem ledde till att de lade ett bud. En timme senare skrevs kontraktet på.

”Så nu har vi köpt ett nytt hem. Vi kommer få det jättebra på det nya stället. Det är jättefint. Och någon annan kommer bli lycklig av min utsikt”.

Foto: TT

Annons