Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sylvia Vrethammars smärtsamma hälsoproblem

21 jun, 2022 
Syliva Vrethammar
Nästa vecka var det tänkt att Sylvia Vrethammar skulle vara med i Lotta på Liseberg.
Så blir det inte.
På grund av hälsoproblem tvingas hon ställa in.
Annons

Sommarprogrammet Lotta på Liseberg har dragit igång igen, och massor av artister och kändisar dyker upp på nöjesfältets Stora scenen. Men någon som inte kommer i år är Sylvia Vrethammar, 76.

Lotta Engbergs stilresa genom årenBrand logo
Lotta Engbergs stilresa genom åren

Hon skulle egentligen vara med på måndag den 27 juni, men har drabbats av hälsoproblem och måste hoppa av.

“Vid en stor konsert nyligen i Stockholms konserthus har några muskler utsatts för extrem belastning med starka smärtor som följd”, skriver TV4 på sin hemsida.

Sylvia Vrethammars ord om smärtorna

Via kanalen vädrar Silvia Vrethammar sin besvikelse.

“Så otroligt sorgligt, som jag har sett fram emot denna livesändning med Lotta! Att bl.a. få tillfälle att sjunga allsång med publiken i Tycker om dig! Hade säkert låtit så fint!”, hälsar hon i ett pressmeddelande, och tillägger att det inte finns någon möjlighet att ställa upp.

Annons

“Smärtlindring var heller inget alternativ, då det krävs rejäla doser som dessvärre sänker skärpan. Tittar nästa vecka och önskar min ‘stand in’ lycka till!”.

Hon ersätter Sylvia Vrethammar

Vem är då denna stand in?

Jo, det är ingen mindre än Maja Strömstedt, 24, eller Maja Kristina som är hennes artistnamn. Hon släppte sin första singel 2018 med låten No fake love, som i dag har över 6,2 miljoner lyssningar på Spotify.

Snart kommer ny musik från Maja Kristina.
Snart kommer ny musik från Maja Kristina.

Hon går alltså i sin pappas fotspår, för Maja är nämligen dotter till Niklas Strömstedt och Agneta Sjödin.

Maja Kristina är dessutom aktuell med ny musik.

“Jag ser så mycket fram emot att ni ska få höra det här, det är djupt personligt och allting runt den releasen känns mer för mig än någonsin”, skriver hon på Instagram och delar ett omslag med titeln Neighborhood.

Förutom Maja Kristina kommer Lotta Engberg få besök av Idol-vinnaren Chris Kläfford, artisten Dotter (som i Eurovision song contest avslöjade att hon väntar barn), den tidigare FO&O-medlemmen Omar Rudberg och Under ytan-artisten Uno Svenningsson.

Foto: TT

Annons