Biggest Loser VIP – här är alla deltagare 2018!

Anna Brolin programleder höstens Biggest Loser VIP!

Musikern Kalle Moraeus, Hollywoodfrun Gunilla Persson, forna ishockeyproffset Pekka Lindmark, Magnus Schönberg från ”Idol”, kocken Alexandra Zazzi, författaren Erik Hörstadius, Alexandra Louthander från ”Farmen” samt vinkännaren och krögaren Carl Jan Granqvist har ensak gemensamt. De har alla antagit sitt livs utmaning i jakten på ett hälsosammare liv.

I Biggest loser VIP 2018 kommer de tillsammans att avskärmas från verkligheten för att gå in i en krävande fysisk och psykisk tävling – som endast en av dem kan vinna.

Läs också: Biggest loser-tränaren: Sanningen om viktrasen

– Hur klyschigt det än kan låta så är Biggest Loser VIP mer än bara ett tv-program, då det handlar om att förändra deltagarnas liv på riktigt. Jag kan garantera att andra säsongen av programmet kommer att innehålla exakt allt. Vi har ett brett startfält fyllt av modiga, målinriktade och starka personligheter. De är extrema vinnarskallar med ett driv utöver det vanliga, alla med sina olika utmaningar och historier. Det går inte att lämnas oberörd av det här gänget och det stod tidigt klart att den här säsongen skulle bli något utöver det vanliga, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för programmet.

Biggest loser VIP handlar om att förändra sitt liv för sin hälsas skull. Deltagarna kommer behöva våga exponera sig och ta det första steget mot det sunda liv man hellre önskar leva.

Läs också: Biggest loser: Därför går deltagarna upp i vikt igen

Årets kändisdeltagare delar öppet med sig av sina känslor och upp- och nedgångar under den här stundtals tuffa resan, där de på bara några veckor ska förändra sina liv, konfrontera sina inre demoner och tävla för att tappa så mycket i vikt som möjligt.

Programmet leds som vanligt av Anna Brolin och coachas av tränaren Mikael Hollsten.

Biggest loser VIP sänds i TV4 och på TV4 Play under hösten 2018.

Foto: TV4, IBL

 

Läs även:

”Biggest loser” 2018: Här är årets deltagare

Biggest Loser: Så har det gått för förra säsongens deltagare

Här är deltagarna i årets ”Biggest loser VIP 2017”

Så hårt måste ”Biggest Loser”-deltagarna träna 

 

Utvald läsning