Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Bianca Ingrosso: ”Jag skulle kunna dricka mitt eget mensblod”

07 sep, 2021 
Mens är inte ett ovanligt samtalsämne i Bianca Ingrossos sociala kanaler. I sin senaste vlogg fortsätter Bianca på temat mens när hon erkänner att hon skulle kunna dricka sitt eget mensblod.
Annons
TV: 5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste

På senaste tiden har influencern och företagaren Bianca Ingrosso pratat en hel del om mens, främst om hur dåligt hon innan mensen kommer.
– Jag hade sådan ångest, jag skakade för att jag var så ångestfylld. Nästan panikslagen. Och jag grät. Och självhat, berättade Bianca i en vlogg nyligen om senaste gången hon fått mens.

Vill utredas för PMDS

Hon berättar också att hon vill utredas för PMDS på grund av att hon mår så otroligt dåligt i samband med mens.
– Men jag ska faktiskt kolla upp det där med PMDS, för det finns tydligen tabletter man kan få så att man inte mår så himla himla dåligt, sa hon.

I sin senaste vlogg pratar Bianca med sin assistent Lovisa Worge om mens. Bianca berättar att hon har fått mer mens, längre mens och mer mensvärk. Hon berättar också för Lovisa om sin misstänkta PMDS och att hon funderar på att börja ta antidepp mot besvären.

Annons

Bianca kommer in på, enligt henne, teorier inom tantra för att minska mens och kraftig mensvärk.
– Inom tantran kan du ju minska din mens genom att bevara energier, till exempel genom att inte äta socker, inte äta koffein och inte träna, säger hon.

Den okonventionella metoden mot mensvärk

Bianca säger att det finns ett till knep för att minska mensbesvär, förutom att minska socker- och koffeinintaget, nämligen att dricka sin mens.
– Sen finns ju det här som stått i tidningar, att man kan dricka sitt mensblod. I haven't tried it, säger hon.

Bianca menar att hon inte skulle ha några problem med att testa den okonventionella metoden.
–Det skulle jag absolut kunna tänka mig. Det är ju bara en liten kopp som man häller i sitt te, det ska tydligen inte smaka något. Jag skulle absolut kunna göra det bara för att testa om jag får mindre mens och mindre mensvärk, säger hon.

Foto: TT

TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex
Annons