Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Babben Larssons dotter Sofia har gift sig – se vackra bilderna

22 aug, 2022 
Babben Larsson om dottern Sofias bröllopslycka – se bilderna
”Nu är hon bortgift!”, hurrar Babben Larsson strax efter det att 30-åriga dottern Sofia gått och gift sig.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Programledaren för Bäst i Test tillika komikern Babben Larsson, 65, blev mamma år 1992. Dottern Sofia Westerlund fick tv-profilen tillsammans med ex-maken Bernt Westerlund, 69. Men efter 17 år tillsammans valde ex-makarna att gå isär 2007.

VIDEO: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
VIDEO: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Idag arbetar 30-åriga Sofia Westerlund som jurist och har till skillnad från sin mor valt att leva ett liv utanför rampljuset. Men nu har då dotra gått och knutit hymens band till mammas stora lycka, och på sociala medier delar Babben med sig av både bilder och ord om den stora dagen.

Annons

Babbens dotter Sofia har gift sig

”Tack alla som hjälpte oss att göra Sofia och Kevins dag perfekt! Tack släkt och vänner som firade dagen med oss. Länge leve kärleken!”, hurrar Babben Larsson på sina sociala medier strax efter den somriga ceremonin.

”Dottern bortgift!”, gör hon även klart i en annan uppdatering och samtidigt får man se en glimt av dottern Sofia Westerlunds nya make Kevin.

Babben: ”Jag har försökt peppa hennes självkänsla”

Förra året talade Babben Larrson ut som sin uppväxt i SVT:s Min sanning, och hon gjorde klart att hon kände att hon saknade kärlek från sin mamma under sin egen uppväxt. Strax efter det gästade hon även Framgångspodden där hon jämförde sin egen uppväxt med dotterns.

Annons

– Det jag fick med mig hemifrån var en dålig självkänsla vilket är ganska oundvikligt om du har en förälder som inte knyter an till dig. För då känner du inte att du är värd någonting, utan du måste jobba och göra bra saker, säger hon och fortsätter:

– Det är någonting jag har jobbat med med min dotter. Att jag har försökt att peppa hennes självkänsla ganska tidigt.

Foto: TT/Instagram

SE OCKSÅ: 9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nuBrand logo
SE OCKSÅ: 9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nu
Annons