Därför håller Babben Larsson pojkvännen hemlig

babben larssons ord om hemlige pojkvännen
TV: 5 kändispar som gift sig i hemlighet
1:07

Efter reklamen: TV: 5 kändispar som gift sig i hemlighet

(1:07)

Slå på ljud

Nästa år är Babben Larsson tillbaka med ännu en säsong av det populära SVT-programmet Bäst i test, som blivit så stort att konkurrenten Let's dance under våren tvingades byta sina sändningar från fredagar till lördagar.

Utöver succéprogrammet hade Babben Larsson likt många andra ett något lugnare 2020 på grund av pandemin. I stället har hon kunnat lägga mer tid på sin särbo, som hon träffade 2019 på en dejtingsajt.

– Han bodde i närheten av där jag har mitt fritidshus och dök då upp i mina algoritmer. Vi tog en första dejt, en lunch, och det var trevligt så vi bestämde oss för att ses igen. På den vägen är det. Ganska snart kände jag, och han också, att vi skulle lämna dejtingsajten och köra. Och det känns fortfarande väldigt bra, har Babben Larsson tidigare berättat till Expressen.

Babben Larsson: Det är faktiskt helt galet

I Aftonbladet får hon nu frågan om det är så att hon fortfarande håller sin mystiske älskare hemlig, varpå hon svarar:

– Ja, det gör jag, hahaha. Jag kan inte förstå varför han måste bli en offentlig person när han inte är det från början. Så kul är det inte alla gånger. Han är en jättebra person för mig, han stöttar mig. Han är absolut en fantastisk partner helt enkelt på alla sätt och vis. Det är faktiskt helt galet att hitta någon via en dejtingapp som vi gjorde för två år sedan och att det blir en så pass bra match, faktiskt. Det trodde jag inte, det kan jag säga.

Komikern har tidigare berättat för Expressen att hennes särbo är omhändertagande och bryr sig mycket om henne. ”Han är en helt vanlig man. Hantverkare, duktig, som för mig är en väldigt lugn och omtänksam.”

Babben Larsson fick tummen ur – när exet gifte om sig

Vidare berättar Babben Larsson om vad som gör henne glad, och hon tipsar om att våga ge sig ut i kärlekslivet – även om det är på nätet.

– Ja, man måste ju våga sticka ut där och leta på allvar. När mitt förra ex gifte sig med en ny kvinna så kände jag att nu får du fanken komma igång och dejta i alla fall. Så då gjorde jag det, jag provade några olika appar, men den här gången fungerade det, det var jättekul och vi har det jättemysigt, säger hon.

Tillsammans med ex-maken Bernt Westerlund har Babben Larsson dottern Sofia Westerlund, 29.

Foto: TT

Se också: 7 kändispar du glömt har barn tillsammans
0:54

Efter reklamen: Se också: 7 kändispar du glömt har barn tillsammans

(0:54)

Slå på ljud

Utvald läsning