Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Let’s dance-profilen akut till sjukhus

26 okt, 2022 
Felicia Hovryd
Aron Anderson
tt
Aron Anderson drog på sig en skada i axeln under Let's dance. Nu berättar Aron att han drabbats av en ny skada som denna gången tvingat honom söka akut vård.
Annons
Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s danceBrand logo
Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s dance
Här är paren som blivit kära i Let's DanceBrand logo
Här är paren som blivit kära i Let's Dance

Föreläsaren och äventyraren Aron Anderson blev den första rullstolsburna deltagaren i Let's dance historia och slutade på en fjärdeplats i tävlingen. Och sedan programmet har han dragit med smärta efter att ha ansträngt axeln vecka efter vecka.

– Jag har varit ganska sliten på sistone. Jag har haft en axel som har varit dålig... det har tagit mycket kraft. Det har varit tufft i perioder, men som tur är har jag Jasmine som är en jävla klippa och bara kör!, berättade han då för Hänt.

Nu har han råkat ut för en ny skada och tvingats åka akut till sjukhuset.

Annons

”Riktigt stora och elaka sår”

På sin Instagram berättade Aron att ha hittat några oförklarliga sår, men med lite eftertanke kunde han lista ut vad det berodde på.

”Ibland blir det inte som man tänkt sig! När jag skulle duscha i morse märkte jag att jag hade några riktigt stora och elaka sår på min vänstra fot. Sår som jag inte hade känt av och inte hade någon aning om hur jag lyckats få.”, skriver Aron och fortsätter:

”Efter lite detektivarbete kom jag till slutsatsen att jag måste ha sovit en stund med foten mot elementet i lördags på fallskärmsklubben. Jag har alltså lagt foten på ett riktigt varmt element utan att känna det… det här är en sån sak som är jäkligt jobbig med att sitta i rullstol som man inte tänker på från början.”

Arons hyllning till sjukvården

Efter att ha suttit i rullstol sedan han var åtta år har Aron vant sig vid livet på hjul, men det är inte alltid en dans på rosor och nu berättar han om den tuffa dagen.

”Att det är så lätt att skada sig när man inte har någon känsel. 99% av alla dagar är jag glad och tacksam för mitt liv men just idag är en sån dag när jag är ganska less på att sitta i rullstol…”, skriver Aron.

Väl på sjukhuset plåstrade man om Arons vänster fot och i inlägget på Instagram avslutar han med att hylla sjukvården som tog hand om såren.

”Vill avsluta med att tacka svensk sjukvård för toppenfin behandling idag och omplåstring ni är bäst!”

Annons