Anna Holmlunds nya karriär – orden om framtiden

anna holmlund
5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste
1:14

Efter reklamen: 5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste

(1:14)

Slå på ljud

Numera bor den före detta skicrosstjärnan Anna Holmlund, 34, i Sundsvall och pluggar på Fornby Folkhögskola i Borlänge. Men utöver studierna så har hon på senare dagar även börjat föreläsa.

– Ja, det är verkligen kul. Det är skönt att berätta min historia och jag tror att jag har någonting att komma med. Min situation är inte jätteenkel men det funkar ändå på något sätt. Jag får väldigt blandade reaktioner, det är lite tårar och några ler och skrattar, berättar hon i en intervju med Aftonbladet.

”Jag tränar på min föreläsning, vill någon höra den? Hör då av er till min pappa”, annonserar hon även på sina sociala medier nu.

Anna Holmlund: ”Hoppas att jag ska kunna leva på det”

Anna Holmlund vaknade upp från koman i mars 2017 och efter det började hennes livs stora kamp. Än idag präglas hennes vardag av skadorna från olyckan men hon har gjort otroliga fysiska framsteg.

Anna Holmlund visar upp sin nya kärlek – livet efter kraschen

Nu kan hon för det mesta ta sig fram utan rullstol, och det går framåt med talförmågan. Tidigare arbetstränade hon, men hon vill hellre arbeta ”på riktigt”, så snart hoppas hon på att kunna dra in pengar så hon kan leva på sina föreläsningar.

– Men jag hoppas det blir mer av mina föreläsningar och att jag kan få betalt för dem och kanske kunna leva på det. Men jag har tackat ja till ett jobb på ett företag som gör toaletter och badrumsinredning.

– Det är på deras kundtjänst och jag kan sitta här hemma och prata i telefon. Jag får jobba så mycket jag vill och orkar och det är jätteskönt. Det känns så roligt att det är något riktigt och inget tramseri, säger hon också i Aftonbladet.

Foto: TT/Instagram

Utvald läsning