Anna Holmlund visar upp sin nya kärlek – livet efter kraschen

anna-holmlunds-nya-pojkvän-jocke-2022

Nu har det gått drygt fem år sedan den hemska kraschen i italienska Innichen där den före detta skicrosstjärnan Anna Holmlund, 34, skadades så pass hårt att läkarna nästan gav upp hoppet. Hon skadade huvudet, hjärtat stannade och låg i koma i tre månader. När Anna Holmlund vaknade upp från koman i mars 2017 visste ingen hur hennes framtid skulle te sig.

TV: 5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste
1:14

Efter reklamen: TV: 5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste

(1:14)

Slå på ljud

Så lever Anna Holmlund idag – 5 år efter olyckan

Efter olyckan började Anna Holmlunds livs stora kamp, och den fortsätter än idag. Hon har gjort stora fysiska framsteg och nu kan hon för det mesta ta sig fram utan rullstol, och jobbar fortfarande hårt med talförmågan. För att känna att hon gör något viktigt med sitt liv har hon även börjat studera på Fornby Folkhögskola i Borlänge.

– Jag vill göra något vettigt, slår hon fast i Expressen.

Anna Holmlund visar upp nya pojkvännen

I plugget i Borlänge har hon även en annan ljusglimt, nämligen nya kärleken Jocke som också studerar på skolan.

– Han går i min klass. Han har också en hjärnskada. Han har precis samma problem som jag fast på vänster sida, säger hon om pojkvännen Jocke.

Anna Holmlund har även visat upp sin nya flamma på sina sociala medier, och samtidigt skrev hon:

”Nu är jag i skolan i Borlänge, här är jag på gymmet tillsammans med ingen mindre än min kille! Han heter Jocke! Så det så!”

Anna Holmlund om sina vänner: Haft tur

När Anna Holmlund inte studerar, hänger med killen, eller arbetar med sin rehab hänger hon mer än gärna med sina gamla tjejkompisar från förr.

– Jag har haft en väldig tur att jag har haft kvar mina kompisar som jag hade innan. Vi är ett gäng på åtta tjejer och vi har fortfarande kontakt, säger Anna Holmlund enligt magasinet Hänt i Veckan.

2020 innan sin relation med Jocke, hade hon en relation med Niklas Håkansson som även han hade en hjärnskada efter en misshandel när han var 15 år gammal.

En stor del av Annas lediga tid tillbringas i simbassängen, och i takt med att hennes höger sida blir allt bättre lär hon sig att crawla.
Hennes mål med träningen: Att tävla i Vansbrosimningen nu i sommar.

Foto: TT

Se också: Här är bästa sättet att träffa den stora kärleken på
1:36

Efter reklamen: Se också: Här är bästa sättet att träffa den stora kärleken på

(1:36)

Slå på ljud

Utvald läsning