Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Anders Timell och Charlotte Wiktorsson skiljer sig

27 aug, 2021 
Lovisa Ström
Anders Timell & Charlotte Wiktorsson
tt
Anders Timell, 55, och Charlotte Wiktorsson, 39, har varit gifta i tre år och har två barn tillsammans. Nu har de ansökt om skilsmässa.
Annons
5 kändispar som har separerat i årBrand logo
5 kändispar som har separerat i år

Det är fyra år sedan som krog- och radioprofilen Anders Timell avslöjade att han och flickvännen Charlotte Wiktorsson hade förlovat sig. Frieriet hade ägt rum under en resa till Zanzibar i Tanzania och nyheten kom som en chock för många. I en intervju i Mix Megapol har Anders berättat om hur han hållit det hemligt för alla i sin omgivning, till och med sina bästa vänner.

– Jag har aldrig varit förlovad. Ingen visste om det här. Inte mina bästa polare, som jag anförtror mig till ibland, sa han då.

Krogprofilens ärliga ord om frieriet till flickvännen

Precis som för många andra var frieriet väldigt känslofyllt för paret och i en intervju med Expressen har Anders tidigare berättat om hur Charlotte började gråta när han ställde henne den stora frågan.

Annons

– Jag har aldrig gjort sånt här förut. Vi satt vid ett bord. Jag sa: ”Kan du tänka dig att gifta dig med mig?” Hon började gråta, jag blev grinfärdig också. Vi började gråta båda två, sa han då.

Skiljer sig efter tre år

Ett år senare blev det fest. Under ett stort sommarbröllop gifte sig paret i Ulriksdals slottskapell inför vänner och familj, och som väntat var det många kända profiler på plats för att fira de ny blivna makarna.

Men nu har deras kärlekshistoria nått sitt slut. Efter tre år som gifta ska de gå skilda vägar. Expressen har tagit del av skilsmässodokumenten från Stockholms tingsrätt som bekräftar uppgiften.

Paret har två gemensamma barn födda 2017 och 2020.

Denna text publicerades först på Hänt.se som har sökt Anders och Charlotte för en kommentar.

Annons