Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Älskar, älskar inte-Erica lämnades av Omer – öppnar upp om sorgen

05 jan, 2023 
Erica Lindhoff och Omer Farooq
Älskar, älskar inte-makarna Erica Lindhoff och Omer Farooq har inte pratat på månader, sedan han lämnade både förhållandet och landet.
Nu berättar hon om sorgen och vissheten – och om den nya familjemedlemmen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Under den andra säsongen av Discovery+-programmet Älskar, älskar inte var Erica Lindhoff, 52, och Omer Farooq, 34, från Pakistan, ett av paren som medverkade. Men under den tredje säsongen finns de inte med.

5 starka ögonblick från Farmen som vi minnsBrand logo
5 starka ögonblick från Farmen som vi minns

Relationen efter inspelningarna har nämligen varit allt annat än harmonisk och Erica Lindhoff drabbades dessutom av diskbråck, med påföljande komplikationer. Något som också gick ut över äktenskapet.

I slutet av hösten förra året lämnade Omer Farooq både förhållandet och landet, vilket så klart lämnade Erica Lindhoff förkrossad.

Har inte pratat på månader

Enligt henne var förklaringen att han skulle till Portugal och ordna med jobb eftersom det skulle underlätta för honom att stanna i Sverige. Det var en förklaring som Erika Lindhoff inte köpte.

Annons

Nu har det gått drygt nio månader och läget är fortfarande ovisst. Till Aftonbladet säger hon att det var flera månader sedan de pratades vid senast, och nu vet hon inte ens var han befinner sig.

– När vi pratade sist var det ett vanligt samtal, så jag såg honom inte. Som vanligt ville jag veta var han befinner sig men han berättar ingenting. Han säger att hans plan är att återvända till mig... men när då? Om ett år? Tre år? Jag vet ju ingenting i och med att han har gjort allting bakom min rygg, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag kan säga att jag älskar honom, men vad är det jag älskar egentligen?, säger hon.

Lösningen på sorgen: En hund

De är fortfarande gifta, och till tidningen säger hon att det inte är aktuellt att begära ut skilsmässa i nuläget.

– För mig är ett äktenskap heligt men det första han gjorde när han åkte iväg var att ha av sig ringen. Alla mina vänner säger att jag ska gå vidare och släppa honom. Men jag vet inte.

För att lätta på sorgen har adopterat en hund. Den är från Rumänien och kommer till henne om några veckor.

– Den ser ut som en röd dansk pølse, säger hon med ett skratt.

Foto: Discovery

Annons