Agneta Sjödin öppnar upp om skönhetsingreppen

Agneta Sjödin

Nyligen såg vi Agneta Sjödin traditionsenligt leda Agnetas nyårskarameller på TV4 där hon lyfter fram de mest minnesvärda klippen från året som gått.

Se Agneta Sjödins stilresa genom åren
0:35

Efter reklamen: Se Agneta Sjödins stilresa genom åren

(0:35)

Slå på ljud

I somras fyllde programledaren 55 år. I en intervju med Aftonbladet berättar hon nu om känslorna kring att bli äldre, och det är inget som hon lider av.

– Att åldras känns inte jobbigt, det som känns jobbigt är döden och att inte finnas kvar för sina barn. Men jag tror man växer in i det med åldern. Till slut är man så trött att man nog vill dö, det kommer att kännas som en befrielse. När man står inför döden tror jag inte det är lika tufft. Det är min teori i alla fall, säger Agneta Sjödin till tidningen.

Agneta Sjödins skönhetsingrepp

Samtidigt som hon redogör för sina tankar kring döden och att åldras gör hon klart att det i dag är vanligt att försköna sitt utseende med olika skönhetsingrepp. Tv-profilen tycker att var och en gör som den vill.

– Jag tycker det är helt okej om folk vill göra det. Men jag tycker det är vackert att åldras och vackert med rynkor. Den här jakten att få bort alla linjer och att bli helt slät, det är lite tråkigt och uttryckslöst, säger hon.

Mariette Hanssons barnbesked med hustrun Isabelle: Påbörjat IVF

Hon öppnar också upp om sina egna skönhetsingrepp.

– Sedan kan jag förstå om man till exempel vill ta bort hängande ögonlock, det har jag full förståelse för. Jag har själv fixat ögonlocken och det kändes helt rätt att göra det. Det blev finare när jag sminkade ögonen och jag ser lite piggare ut.

Agneta Sjödin om kärlekslivet

På det privat planet lever Agneta Sjödin nu som singel, och till Aftonbladet berättar hon att dejtinglivet mer eller mindre är satt på paus.

– Det gör ju det, men det är inget medvetet val. Det finns absolut en öppenhet från min sida att öppna hjärtat och utvecklas i en relation. Men jag har tre jobb som jag jonglerar, säger hon och fortsätter:

– Om jag träffar någon så får jag styra upp det. Men det får bli som det blir. Jag är inte ute och jagar.

Foto: TT

Utvald läsning