Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Agneta Sjödin om att ha slutat dejta: ”fattar inte vad som hänt”

14 okt, 2021 
Agneta Sjödin, folkkär programledare.
Vi har nog varit ganska vana vid att Agneta Sjödin ofta haft någon partner eller dejt vid sin sida. Men nu har hon varit singel i nästan två år. Det började med att kärlekslivet kom av sig under pandemin medan hon nu inte har någon lust att återuppta det.
Annons
TV: 5 saker om Agneta Sjödin du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Agneta Sjödin du kanske inte visste

Agneta Sjödin, 53, är förutom en av Sveriges folkkäraste programledare även poddare och författare. Dessutom sommarpratade hon i P1 i år.

I över 30 år har hon programlett ett stort antal tv-produktioner och karriären har rullat på. Men kärlekslivet verkar inte alls te sig lika enkelt, i alla fall inte just nu.

Svårt att vara så välkänd i jakten på kärleken

Nu har Agneta Sjödin varit singel i snart två år och hon berättar om att ha slutat dejta i podden Nemo möter en vän, rapporterar Aftonbladet. En av anledningarna hon lyfter är helt enkelt att hon synts i rutan så mycket som hon gjort och fortsätter att göra det.

– De som inte känner mig tittar ju på mig och ser Agneta Sjödin, tv-Agneta, kändisen Agneta, och det blir fel, säger Agneta Sjödin i podden.

Annons

Kom av sig under pandemin – för att sen inte tänka på det

Hon berättar också att hon inte träffar någon nu och att hon kom av sig lite under pandemin. Men nu när restriktionerna lättat känner Agneta Sjödin sig ändå inte särskilt pepp på att återuppta dejtandet.

– Jag tänker inte ens på det, det är jättekonstigt. Om någon hör av sig, jag kan inte ens ta in det, jag fattar inte vad som har hänt, säger hon.

Vill inte leva själv så hon vill fortfarande hitta kärleken

Däremot är hon säker på att hon en dag vill hitta kärleken igen, även om hon inte känner för det just nu.

– Jag vet att jag inte vill leva själv liksom, jag vill hitta någon som funkar som jag litegrann, som brinner för samma saker och som älskar att se världen, för det vill jag också fortsätta att se, säger Agneta Sjödin.

Några av männen i Agneta Sjödins liv

Männen i Agneta Sjödins liv har tidigare varit många. Hon förlovade sig 1997 med Niklas Strömstedt som hon senare fick dottern Maja Strömstedt tillsammans med.

Efter uppbrottet med Niklas Strömstedt innefattar några av förhållandena en förlovning med reportern William Moberg Faulds och giftermålet med ungdomskärleken Per Alkebäck. Nu senast var hon tillsammans med finansmannen Claes Bahri.

Källa: Aftonbladet

Foto: TT

TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex
Annons