Adeles ord om stora kroppsförvandlingen

Adele fick äran att programleda humorprogrammet Saturday Night Live.

Videon kunde inte hittas

I helgen klev Adele in i rampljuset igen, när hon programledde humorprogrammet Saturday Night Live, och var med i flera av programmets sketcher.

I inledningens öppningsmonolog valde hon också att kommentera sin drastiska viktnedgång – och passade på att skämta om det

– Jag vet att jag ser riktigt annorlunda ut sedan ni såg mig sist, men det är faktiskt på grund av alla Covid-restriktioner och reseförbud. Jag var tvungen att packa lätt ock kunde bara ta med halva mig, och det här är den halvan jag valde, sa Adele i Saturday Night Live.

Adele i svart klänning på Saturday Night Live.

Adele visade upp figuren i en tajt svart klänning i Saturday Night Live.

Adeles succé med kändisdieten

Adele har använt sig av Sirtfood-dieten, skriver New York Post, som kändisar som Pippa Middleton också tyckt om historiskt. I dieten äter man mycket grönkål, blåbär, olivolja och matcha – men man får också äta mörk choklad och dricka rödvin. I början är man väldigt begränsad i hur många kalorier man får äta, något som sedan byggs upp efter ett tag, skriver tidningen.

Adele i svart klänning på röda mattan.

Sångerskan Adele på Oscars-galan i Los Angeles 2013.

– Adele har varit medlem i den privata hälsoklubben KX i London där Glen och jag grundade Sirtfood-dieten. Och sen på hennes turné 2016 uppmuntrade hennes tränare Pete Geracimo att följa dieten, säger dietens skapare Aidan Goggins till New York Post.

Foto: TT

Läs mer:

Kelly Osbourne oigenkännlig efter extrema viktförändringen

Hollywoodkändisar som pratat öppet om sin ångest

Sångerskan Adele möts av kritik efter viktnedgången

Utvald läsning