Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

4 vanliga missuppfattningar om stjärntecknet skorpionen

30 okt, 2017 
AvMalin Ny
De sägs vara mystiska, svåra och opålitliga – men stjärntecknet skorpionen är mycket mer än så. Här är fyra vanliga missuppfattningar om skorpionen!
Annons

Horoskop får man tro vad man vill om. Just nu är det i alla fall skorpionsäsong, och om det är något stjärntecken som är omgett av många fördomar är det just skorpionen. De sägs vara mystiska, svartsjuka och dystra – men det är långt ifrån hela sanningen. Här är fyra vanliga missuppfattningar om vattentecknet.

1. De är inte så mystiska som du tror 

En skorpion är inte särskilt lätt att komma nära och ibland kan den nästan verka kall – så pass att du glömmer bort att skorpionen faktiskt är ett känsligt vattentecken. Istället för att uttrycka sina känslor avslöjar de sällan vad de känner till en början. I de fallen är det lätt att tro att en skorpion är mystisk, men det är inte nödvändigtvis sant. Istället kan du se det som att en skorpion sällan är ytlig, och att när du väl lär känna en skorpion lär du känna den på riktigt. Då kommer även deras känsliga sida fram, även om det kan ta ett tag.

Annons

Läs också: Nya stjärntecken är här – kolla ditt nya horoskop

2. Inte heller så svartsjuka som du tror 

Om du är nära vän med en skorpion har du förmodligen lagt märke till deras intensiva blick och att de är väldigt beskyddande. Kanske tycker du till och med att de är en aning ägande och svartsjuka. Det stämmer till viss del – skorpioner gillar att ha relationer som går på djupet. Däremot värderar de privatlivet så pass mycket att de aldrig skulle göra intrång på ditt. Om du ber om att få mer utrymme kommer de garanterat att ge det till dig. För hur intensiva de än kan verka är de inte misstänksamma av naturen. De kanske älskar dig djupt, men skulle aldrig pusha dig.

Läs också: Horoskop: Så ska ditt stjärntecken dejta 2017

3. De är inte så mörka som du tror 

Många skorpioner dras till det mörka och dystra tack vare att tecknet styrs av Pluto, planeten som ofta kopplas samman med det undermedvetna, förändring på djupet och dödsriket. Du märker det på en skorpions sätt att till exempel komma med torra kommentarer, att de gillar skräckfilmer eller bära svarta kläder. Men det behöver inte betyda att de endast gillar mörker och dysterhet. De älskar istället att ta itu med saker som är väldigt detalj- och processinriktade. Många skorpioner till exempel älskar att pyssla och många kanske skulle beskriva sig själva som nördar som är väldigt intresserade av en viss typ av hantverk.

Annons

Läs också: Sexmisstag – enligt ditt stjärntecken

4. De kan vara nyckfulla i relationer, men tänker alltid på ditt bästa
Skorpionen gillar att hålla koll på trender och ny teknologi. De verkar också välkomna förändring, istället för att, som många andra, sky den. Tyvärr gäller det här även för vissa skorpioner när det kommer till förhållanden, vilket kan vara mindre roligt när du blir plötsligt blir ghostad av en av dem. Det är dock sällsynt att bli totalt sviken av en skorpion. Skorpioner gillar nämligen inte att slösa sin tid på ett förhållande som de inte är helt säkra på kommer att leda till något i längden, så om du plötsligt blir lämnad av en skorpion kan du lita på att de vill se till att du inte slösar din tid heller.

Läs också: Misstag du gör i förhållandet enligt ditt horoskop

Källa: Refinery29

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons