SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

Martina Haag om MåBra-resan: "Ett härligt sätt att umgås"

25 jun, 2018 
Martina Haag är författare och löpare – och hon är en av profilerna som följer med på MåBra:s hälsoresa i höst. "Jag tycker det är mycket roligare att träna och komma hem piggare än innan man åkte", säger hon om resan. Häng med du också!
Annons

I november drar vi på en resa för kropp och själ, denna gång till Spanska solkusten! Det blir allt från yoga till vandringar, mental träning, spa och vinprovning.

Mer om resan kan du läsa här!

Med på resan kommer också ett gäng härliga och inspirerande profiler. En av dessa är Martina Haag – författare, skådespelare och löpare. Martina kan få vem som helst att börja springa – och gilla det! Här får du veta hemligheterna. Dessutom får hon oss att skratta och att känna igen oss i livets upp- och nergångar.

4 snabba med Martina Haag:

Varför är det så mycket roligare att åka med på vår/en hälso- och träningsresa än på en vanlig resa ?

Annons

– Jag blir rastlös på vanlig charterresa, jag tycker det är mycket roligare att träna och komma hem piggare än innan man åkte. Och så är det alltid EXTRA TREVLIGA människor på de här resorna.

Vad vill du att deltagarna på MåBra-resan ska få med sig hem från dig?

– Lite peppiga löpartips, många glada skratt och kanske en ny bok.

Vad ser du mest fram emot under resan?

– Morgnarna med yoga, så fint sätt att starta dagen. Hjälpa folk att komma igång med löpningen. Och jag LÄNGTAR efter att dansa framför Ann Wilson utan att hon ska kunna säga ”det där är bara värt två poäng”, haha.

Vad har löpningen betytt för dig?

– Jättemycket, jag började efter fjärde barnet för jag ville komma i form men sen blev det nästan som en livsstil för jag mår så himla bra av träning, ett fint sätt att umgås med kompisar också, att istället för att fika eller gå på krogen kan man avhandla allt som hänt sen sist under en långsam mil.

Annons

Mer info om resan:

När: 17–24 november 2018.

Var: Playa Granada Club Resort & Spa, Andalusien, Spanska solkusten. Hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical, nedanför bergskedjan Sierra Nevada – som har 320 soldagar/år.

Medeltemperatur i november: 20 grader.

Pris: 14 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Vad som ingår: Flyg, boende med All inclusive, transfer, träningsmatta och fullspäckat träningsprogram, utflykter och inspirerande föreläsningar/workshops.

 

Läs mer om resan och boka här!

Annons