SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

Challe Lundholm om resan: "Ger känslan att allt är möjligt"

09 jul, 2018 
Challe Lundholm är yogainstruktör – och hon är värd på MåBra:s hälsoresa i höst. Hon ser fram emot känslan när alla som är med tillsammans struntar i alla måsten och utseende och bara kör järnet för att det är så himla kul. Häng med du också!
Annons

I november drar vi iväg på en härlig resa för kropp och själ, denna gång till Spanska solkusten! Det blir allt från yoga till vandringar, mental träning, löpning, spa och vinprovning.

Mer om resan kan du läsa här!

Med på resan kommer också ett gäng härliga och inspirerande profiler. En av dessa är Challe (Charlotte) Lundholm, yogalärare och resans värd. Med en medicinsk typ av yoga, som alla kan göra, lär Challe oss att andas rätt, meditera, stärka nervsystem och få koll på hormonerna. Hon ger dig verktyg för ett lugnare, starkare, friskare och gladare liv och vill inspirera oss att ta för oss, skratta och att njuta av livet!

Här har vi ställt fem snabba frågor till Challe Lunddholm om resan och hennes brinnfrågor.

5 snabba med Challe Lundholm:

Varför är det så mycket roligare att åka med på vår hälso- och träningsresa än på en vanlig resa?

Annons

– Här får man allt – röra på sig, prova nya saker, träffa massor av nya trevliga kompisar, dansa, sjunga, lär sig mer om sig själv och andra, få nya insikter, äta god mat, njuta, sola, bada och bara leva livet. Har man en gång varit på en sån här resa vill man aldrig åka på någon annan.

Vad vill du att deltagarna på MåBra-resan ska få med sig hem från dig?

– Kanske ett lite nytt sätt att se på sig själv, sin kropp och det som händer i livet. Massor av skratt och nytt mod att våga ta för sig mer, en känsla av att livet är härligt och att allt är möjligt.

Vad ser du mest fram emot under resan?

– Att få träffa alla härliga och inspirerande människor. Känslan när alla vi som är med tillsammans struntar i alla måsten eller hur vi ser ut och bara kör järnet för att det är så himla kul.

Hälsa – vad är det för dig?

– Att leva livet fullt ut med allt vad det innebär – njuta av god mat och av sin kropp,  att gå sin egen väg och inte i andras fotspår bara för att man borde eller för att vara duktig. Att skratta mycket och kunna växla mellan fullt ös och inre lugn. Hälsa är att ge sig själv tillåtelse att njuta av livet och ge sig själv möjlighet att växa som människa.

Annons

Vad har yogan betytt för dig?

– Den har gjort mig gladare, friskare, vigare, mer fokuserad, starkare mentalt, mindre stressad och mycket mer. Yogan är en verktygslåda full av verktyg för att må så bra och vara så lycklig som möjligt i det enda livet vi vet att vi faktiskt har. Yogan har fått mig att våga och göra så mycket mer än vad jag någonsin trott möjligt. Yoga är något för precis ALLA, verkligen inte bara för några viga, smala superpersoner. I min yoga kan man därför till exempel lika gärna sitta på en stol om man har svårt att sitta på golvet.

 

Mer info om resan:

När: 17–24 november 2018.

Var: Playa Granada Club Resort & Spa, Andalusien, Spanska solkusten. Hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical, nedanför bergskedjan Sierra Nevada – som har 320 soldagar/år.

Medeltemperatur i november: 20 grader.

Pris: 14 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Vad som ingår: Flyg, boende med All inclusive, transfer, träningsmatta och ett fullspäckat träningsprogram, samt utflykter och inspirerande föreläsningar/workshops.

 

Läs mer om resan och boka här!

Annons